Tai kadangi esi vienas is 3 komandu su 8-1, tai naturaliai ir kyla klausimas ar bandysi laimeti lyga? Juk sakoma kad apetitas kyla bevalgant 😁
Tas tai tiesa Tiesiog bandysiu isspausti maximuma is tokios sudeties kokia turiu, nes finansu rimtam pasistiprinimui nera
Pries sezona, tikslas buvo islikti, apie jokius kovojimus del trofejaus net nesvarsciau Bet matau, kad mano komanda vis del to turi potencialo sukovoti su visais garbingai, tad iki paskutines sio sezono rungtyniu sekundes, reikalausiu is savo zaideju atiduoti viska ka turi, o kokia vieta uzimsiu pasibaigus sezonui, negaliu prognozuoti
Diplomatiskasis TJFuriano tiesiog bijo tiesiai sviesiai pasakyt kad ims lyga tik kad bijo prisikalbeti. Iskelus kartele aukščiau ir jos nepasiekus butu nusivilimas, arogantisko erelio paistalai, o dabar po truputi kartele pati keliasi ir net pasiekus diviziono finala tai taps geru pasiekimu. tiesa? 😁
Vikipedija - Arogantiškas žodžio reikšmė: arogántas, išdidus, pasipūtęs, nemandagus, turintis daug arogancijos žmogus. Na i mane nelabai panasu, bet tu sakai, tu zinai
Tikrai nemanau, kad imsiu lyga, sia akimirka noretusi pasiekti diviziono finala, bet jau dabar esu patenkintas, tuo ka pasiekiau su turimais zaidejais. Jei ir toliau isliks panasus lygis musu II.1 lygos, tai po dvieju sezonu manau galesiu rimtai sakyti, kad tikslas LBBL, nes tada jau mano maziukai manau bus optimaliausiame taske
Ir jei gerai seksis kaupti finansus, zinoma reiketu aukstaugio aukstesnes prabos : ] pamatysim su laiku, kaip, kas ir kur