patoloski kontras
sada sam dosao iz skole i samo ovo da komentarisem...Gospodine GM-Laimbeer vi verovatno znate da ja imam 16 godina i ako me vi razumete ozbiljno svaki put kada ja nesto komentarisem imate neki problem...u 99% koje sam napisao u vecini sam se zezao zato sto je ovo igra samo zezanje...a neki poput vas njoj pridaju veliki znacaj...evo od sada cu da vam i persiram, pa se nadam da ce vam sve biti po volji...toliko od mene...do iduce poruke pozdrav
e pazi, Cika je verovatno upravu. To znam po sebi, kad sam ja bio u tim godinama. Nije bitno sta i kako, bitno da se zvekne kotra :):):)
Ciko, mene ovaj "klinac" odusevio ovim postom. Jedva cekam sledeci. Nekako, imam osecaj da ti ga zavuce "klinac":):):)
A ti kontrasu, mozda to jos nisi ucio u skoli :):):):):):):), ali Cika voli da kad mu persiras da, Vi, Vas, pises velikim slovom :):):):):):):):):):):):):)
I neka jos neko nesto napise, na ovoj temi, a da nije vezano, za mladu reprezentaciju, obraticu se direktno onim americkim GM-ovima, jusipatsovima, kozlodvorovima ili kako se vec zovu. A ja sam siguran da oni nece biti toliko popustljivi kao Cika. I da ce krenuti odmah sa zvekete.