Що ж підведемо підсумки і ще одного розілу Великого блокбастера ліги 3.14, який носить назву 14 сезон.
Почнем попорядку. Вийшов Ніколаєв Піратс, прийшов КРЕАТОР, але через певний час він став ботом, тобто зробивши Східу коференцію володарем одного менеджера, тобто мене) В конфі як завжди тупить БА(досі мене біситьта перша поразка), підсумок - 2 місце. 3ий Пилосмок, який склав непогану команду. 4 - Ніка з своїм ЛФом, хотя тоже зробила деякі покупки))) Дуже добре, що є в кофі Слімі, якшо він буде виконувати те, що я його просив, коли переписувалися в приваті, то велике йому майбутнє) Рошен шось непонятний якийсь.
Захід: Тут повний тотальний контроль Демонами, який получив 2 поразки( одна тоже непонятна якась). 2 місце - Політех, який вже 3ій сезон підряд має один і той самий стержень. 3 місце в КД Він одним він запамятався - тупістю, купивши гравця з 350тисячною зп. 4 місце мають Чорні Змії, запамяталися перемогою над ДТ) Появився в конфі Джазмен, на якого я та гордон надіємся, що він зі Слімі в майбутньому активісти цієї ліги)))
Шо нового я маю за цей сезон: зробив ще один крок в своїй справі, прокачка ЛФа, який для мене - всьо) По тактиці вшарив різницю між Каруселюю та Бросать з периметра) а так то більше нічого згадати))) і нарешті добився різниці, хух)
Не буду писати про ПО, бо, бля, вже 2 рази мав шанс вийти, но бля якогось .... не виходив((((((
Хотілося б почути думку інших менеджерів))) що для Вас означає цей сезон?)
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.