BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Eurobasket Lithuania 2011

Eurobasket Lithuania 2011

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195375.138 in reply to 195375.137
Date: 9/11/2011 9:30:39 AM
Overall Posts Rated:
99
Μα το καταλαβαινω,απλα το ξεκαθαρισα

This Post:
00
195375.139 in reply to 195375.137
Date: 9/11/2011 9:35:07 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πολυ ομορφος ο ενθουσιασμος και η θελεηση για "εκδικησκ"(ηλιθιος ορος σε ενα αθλητικο κομματι),καθως αυτο πιστευω σε παρακινει να πεις οτι λες,αλλα το να καταλαβαινεις μεχρι που φτανουν τα χερια σου ειναι πιο συνετο και σιγουρα πολυ πιο αποτελεσματικο.Ασχετως αν δεν εχει την ομορφια του πρωτου...Με την Ισπανια,με την γραμμη ψηλων που εχουμε,θα φαμε 40 στο κεφαλι..Και οχι μονο αυτο,αλλα θα φαινεται σαν παιχνιδι μινι που παιζανε βολλευ οι ψηλοτερες ομαδες και κερδιζανε γιατι απλα δεν μπορουσαν να παρουν το ριμπαουντ..Δεν θελω να το δω αυτο,γιατι θα δειξει οτι καποιοι παικτες μας δεν εχουν βελτιωθει και πολυ απο τοτε και θα στεναχωρηθω πολυ...

From: fd97

This Post:
00
195375.140 in reply to 195375.136
Date: 9/11/2011 9:36:00 AM
Overall Posts Rated:
6262
Ολα κρινονται στο γηπεδο φιλε μου..Η Ισπανια συμφωνω οτι ειναι πιο πληρης ομαδα απο καθε αλλη στην Ευρωπη.Αλλα και η Γαλλια, νομιζω οτι ειναι η καλυτερη Γαλλια των τελευταιων χρονων που εχουμε δει.
Αποψεις ειναι αυτες, ο νικ ισως να πιστευει οτι μπορουμε να τους χτυπησουμε τους Ισπανους οσο καμια αλλη ομαδα.Και αυτο δεκτο ειναι...γιατι οπως ειπα ολα στο γηπεδο θα φανουν.

Οπου και να πεσουμε δυσκολα θα ειναι...το μονο που θελουμε ειναι να βγουμε στην πρωτη 6άδα για να παμε στους Ολυμπιακους του χρονου.Γιατι αν αποκλειστουμε απο την Ισπανια ή Γαλλια που θα πεσουμε μετα θα εχουμε τις θεσεις 5-8...θελουμε 5ή6 θεση για να παμε στους Ολυμπιακους παντα.Εκει θα αντιμετωπισουμε (μαλλον) μια εκ των Σερβια,Σκοπια και οποιες δηλαδη αποκλειστουν!Αλλα σκεφτειτε το αλλιως..αν περασουμε το εμποδιο των Γαλλια ή Ισπανια, εχουμ εξασφαλισει την εμφανιση μας στους Ολυμπιακους αγωνες.Δυσκολο να γινει, το ξερω, αλλα Ελλαδα ειναι αυτη!

Νικ, δεν ειναι απιθανο ξαναλεω...το τι θα γινει,δεν ειναι στο χερι σου..αν και πιστευω οτι οι Ισπανοι θα ειναι οι αντιπαλοι μας!Μακαρι να τους κερδισουμε, αλλα οπως βλεπουμε τα ροστερ, απεχουμε πολυ απο αυτους.Θα το δουμε ομως στο γηπεδο.Τιποτα δεν εχει τελειωσει.Η Ελλαδα δεν ειναι καποια τυχαια ομαδα και χωρις τους καλυτερους της!

This Post:
11
195375.141 in reply to 195375.140
Date: 9/11/2011 9:42:13 AM
Overall Posts Rated:
143143
sto lew exoume liges pi8anotites na nikisoume alla kai me tis swstes allages tou zourou 8a fanei
ena kako paradeigma einai o kaimakoglou sta teleutai mats fanike gia mena san na paizei prwti fora basket

ola entaxei den 8elw na pw oti exw dikio apopsi mou einai opws exete ki eseis

This Post:
00
195375.142 in reply to 195375.141
Date: 9/11/2011 9:49:49 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
μιλησε καποιος για αστεια χτες αμυνα ,νομιζω οτι αστειος ειναι αυτος και να σταματησει να μας πουλαει τρελα το παλικαρι ,το οποιο ειναι αξυστο και δεν εχει καμια ιδεα απο μπασκετ ,ουτε την προσωπικοτητα του δεν καταλαβαινουμε ,τι φοβαται λεει οτι η αμυνα ηταν αστεια και συναμα δεν φταινε η παικτες ..θα μας τρελανει το τυπακι δηλαδη η αμυνα υφισταται απο μονη της χωρις τους παικτες .ΠΑΡΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΨΑΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...αλλα ετσι ειναι καποτε ο ξανθος δεν ειχε μπασκετικες γνωσεις αλλα εμπαινε στο γηπεδο και αλεγε στους παικτες οτι εαν δεν παιξουν θα τους παρει απο πισω και το ελεγε τοσο εντονα και με ψηλο που οι παικτες δεν τολμουσαν ....

From: JohnnyB
This Post:
33
195375.143 in reply to 195375.136
Date: 9/11/2011 10:15:19 AM
Overall Posts Rated:
343343
Διαβάζω με ενδιαφέρον το νήμα και γενικά εκτός από κάποια υπερβολικά μεγάλα ποστ χωρίς παραγράφους το απολαμβάνω. Μερικές σκέψεις μου για την εθνική λοιπόν, και θα προσπαθήσω να κάνω ατομική αξιολόγηση για κάθε μας παίκτη ως τώρα.

Τα καλά: Με την αναγέννηση της εθνικής δημιουργήθηκε πλέον η Ελληνική σχολή μπάσκετ, με κάποια στοιχεία που όταν βλέπεις μια ομάδα και παίζει με αυτό τον τρόπο λες παίζουν σαν τους Έλληνες. Ποια είναι αυτά; 1)Άμυνα στα όρια του φάουλ ίσως και παραπέρα, Κλασσικό όμως χαρακτηριστικό μας. 2)Ομαδικότητα που και αυτή φτάνει στα όρια της υπερβολής. 3)Μαχητικότητα, δεν τα παρατάμε σχεδόν ποτέ. Πάνω κάτω όλα αυτά τα είδαμε ως τώρα με κάποια επιφύλαξη στο 3ο κομμάτι.

Τα κακά: 1ο βασικό στοιχείο για μένα; Η εθνική πέρα από Φώτση δεν έχει αθλητές. Δεν έχουμε παίκτη να πηδάει στον θεό, να τρέχει γρήγορα (ίσως ο Καλάθης μόνο). 2ο) Με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έχουμε κάποιον ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη, που να μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Για μένα η μεγαλύτερη απώλεια φέτος είναι ο Σπανούλης (ο 2ος πολύ καλός αθλητής που έχουμε) και ας ο Μίτσος κατά γενική ομολογία είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης του σήμερα, και σίγουρα ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. 3)Απειρία... Όταν ένα ματς στραβώσει χανόμαστε. Αντιδρούμε σπασμωδικά. Η έλλειψη ηγέτη είναι ολοφάνερη σε αυτή την ομάδα. 4)Έλλειψη παίκτη που θα δημιουργήσει τα δικά του σουτ, θα πάει στο 1 εναντίον ενός και θα το βάλει ή θα πάρει το φάουλ.

Πάμε τώρα σε μια σύντομη αξιολόγηση των παικτών:

Καλάθης: Έχει φορτωθεί τον ρόλο του αντι- ΔΔ. Φαίνεται πως τον αγχώνει, και όταν το ματς δεν του πάει χάνει την συγκέντρωση του με αποτέλεσμα να γίνεται αρνητικός. Δεν έχω όμως καμιά αμφιβολία πως αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος Έλληνας γκαρντ. Η σύγκριση όμως με Μίτσο τον αδικεί. Δεν πρόκειται να υπάρξει 2ος σαν αυτόν. Ποιο πολύ μου πάει για νέος Παπαλουκάς παρά για κάτι άλλο.

Ζήσης Όπως σωστά είπε ο Μαμού ο τέλειος ρολίστας πίσω από τους 3 μεγάλους γκαρντ. Το καθαρό μυαλό, ο ψύχραιμος, περιορισμένων δυνατοτήτων όμως. Δεν έχω παράπονο πάντως...

Ξανθόπουλος: Ίσως ο ποιο σβέλτος γκαρντ μας. Καλή πάσα, προσέχει την μπάλα, αλλά ρε αγόρι μου μπασκετμπολίστας είσαι...η μπάλα πρέπει να μπαίνει και στο πλεκτό. Με βάση όμως τις δυνατότητες του παίρνει και αυτός καλό βαθμό.

Σλούκας:Δεν ξέρω για σας, αλλά μου θυμίζει Παταβούκα. Ο Ζήσης του μέλλοντος (χειρότερος όμως αλλά ίδιο ρόλο). Ψαρωμένος, πολλά λάθη δίκαια δεν παίρνει χρόνο πια, θεωρώ δεδομένο όμως πως θα παίζει για τα επόμενα 10 χρόνια στην εθνική.

Μπράμος: Η αποκάλυψη. Σχετικά καλός αθλητής, ξέρει μπάσκετ, σκληρό παιδί, φοβερή νοοτροπία. Και σε αυτόν παίζει ρόλο η απειρία του, αλλά τα σουτ κάποια στιγμή θα μπουν. Τεράστιο του μειονέκτημα το κακό μπάσιμο του. Εάν βελτιώσει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του, τότε μιλάμε για τον παίκτη που θα κλείσει για τα καλά την τρύπα στο 3. (2αρι δύσκολα τον βλέπω)

Βασιλειάδης:Θέλει εμπιστοσύνη και τάισμα. Παρουσιάζεται καλύτερος από όσο περίμενα σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Ο καλύτερος σποτ απ σουτέρ που είχαμε από εποχή Αλβέρτη. Για βασικός δεν μου κάνει, αλλά χρήσιμος για όλες τις ομάδες. Ανοίγει την ρακέτα έστω και αν τα χάνει.

Παπανικολάου: Η μεγαλύτερη απογοήτευση για μένα αυτής της ομάδας. Εργατικός, παλεύει αλλά δε επίπεδο σκιλ δεν έχει βελτιωθεί καθόλου. Μα είναι να δυνατόν να μην μπορεί να σκάσεις 2 ντρίμπλες; πως θα παίξεις στο 3 έτσι; ένα μπάσιμο; φάουλ να πάρεις; είσαι σε κρίσιμη ηλικία. Εδώ κρίνεται εάν θα σαι το νέο μεγάλο ταλέντο, ή ακόμα ένα χαμένο από τα πολλά της ιστορίας

Φώτσης:Με διαφορά ως τώρα ο καλύτερος μας παίκτης. Ότι έχει το δίνει, και το δίνει πάντα. Μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος, αλλά είναι ήδη πολύ καλός...

Μπουρούσης: Ο Γιαννάκης, μπορεί να μην πήρε τις βιταμίνες του, αλλά πλέον κατάλαβε πως είναι 5αρι. Προσπαθεί να ποστάρει συνεχώς, τρομακτική βελτίωση. Συνεχίζεται:

This Post:
00
195375.144 in reply to 195375.143
Date: 9/11/2011 10:31:11 AM
Overall Posts Rated:
150150
παρε μια μπαλιτσα...πολυ ωραια αναλυση παιχτων..δεν νομιζω ομως οτι επρεπε να λειπει ο Κουφος απο το ποστ σου...

This Post:
11
195375.145 in reply to 195375.144
Date: 9/11/2011 10:32:26 AM
Overall Posts Rated:
143143
kali douleia mia mpalitsa apo emena gianni den vlepeis pou leei sto telos sunexizetai mallon gi auto

From: JohnnyB

This Post:
00
195375.146 in reply to 195375.143
Date: 9/11/2011 10:33:06 AM
Overall Posts Rated:
343343
Έχω εντυπωσιαστεί επίσης από την πάσα του. Νέα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά συνονόματε μην ξεχάσεις το φοβερό σου όπλό (3πτ). Μας επιτρέπει να σε βάλουμε στο 4, για να έχουμε στο 5 τον πιο κάτω κύριο. Α και λίγο περισσότερη δουλίτσα στην άμυνα δεν βλάπτει έτσι;

Κουφός:Όσο περνάει ο καιρός και τον βλέπω να χαλαρώνει όλο και μου θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε στην εφήβων. Προσπάθησαν εκεί στο Αμέρικα να τον πρήξουν, έβαλε πολλά κιλά αλλά bruiser δεν έγινε. Απλά έχασε τα στοιχεία που τον κάναν τόσο ξεχωριστό. Το καλό σουτ, το μπάσιμο έστω και μονόπαντα, και έχασε κάθε ίχνος αθλητικής ικανότητας που είχε. Χαίρομαι πάντως που τον βλέπω να έχει αδυνατίσει, και επιτέλους ένα αριστερό hook shot. Πάντως Κωστάκη να ξέρεις πως άμυνα δεν είναι μόνο η τάπα. Μην τους αφήνεις να σε περνάνε και μετά να προσπαθείς να τους κόψεις από πίσω. Γομάρι είσαι, ίσως ο ποιο μακρύς παίκτης του τουρνουά. Εκμεταλλεύσου το.

Η νέα εθνική πάντως θα έχει πολύ έντονο άρωμα από Αμέρικα και εσύ είσαι ίσως ο βασικότερος της κρίκος. Ηγέτης ποτέ δεν θα γίνεις αλλά περιμένω να είσαι εγγύηση και φόβητρο..

Μαυροειδής:Ίσως ο ποιο σκληρός μας παίκτης. Ότι ποιο κοντινό σε bruiser έχουμε. Ταλέντο ιδιαίτερο δεν έχει αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία πως μεταξύ αυτού και Ιαν με βάση τα φιλικά ΑΞΙΖΕ να είναι σε αυτή την ομάδα έστω και αν ο 2ος είναι πιο ταλαντούχος.

Καιμακόγλου: Με διαφορά ο λιγότερο ταλαντούχος μας παίκτης, τραγικός γενικά ως τώρα. Σίγουρα όλο και κάποιος καλύτερος θα υπήρχε εκεί έξω...

Ζούρος: Δεν σας θυμίζει την 1η χρονιά του http://www.youtube.com/watch?v=wOdwPkDzIyc στην εθνική; Ηλία μου καλά τα Χ & Ο αλλά ο Έλληνας θέλει κανάκεμα και ''πατερούλη''. Όσο ποιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνεις...

Σόρρυ για το μακροσκελές μου ποστ. Απλά μερικές σκέψεις για την ομάδα...

This Post:
00
195375.147 in reply to 195375.145
Date: 9/11/2011 10:33:53 AM
Overall Posts Rated:
150150
α ναι;τοτε καλα εκανα και εβαλα την μπαλιτσα...:)

This Post:
11
195375.148 in reply to 195375.147
Date: 9/11/2011 10:47:01 AM
Overall Posts Rated:
143143
serbia-turkey 68-67 wraio mats me tin tourkia na meiwnei apo tous -14 pontous kai na xanei me -1 gia mena i tourkia mporouse na perasei ena megalo la8os tis einai oi eleu8eres voles eixe 16/29 katalavainete twra ti megali astoxia pou ekrine to paixnidi me niki tis tourkias kai me mia htta tis germanis i tourkia pernouse sta hmitelika

auto 8a itan kalo se periptwsi pou vgainame prwti ston omilo kai tetarti oi tourkoi i pio eukoli anametrisi sta pro-imitelika gia mas 8a itan

twra 8a doume

Advertisement