Geriau jau kaip vadini klounus, bet drasius, nei baili kuris niekad net nekandidatavo...Bet gal ir aciu Dievui, su katastrofiskais artimais buzeri dar sugalvotu vel bandyti uzkariauti...O del verkimo, preitoje temoje teisingai apie tave parasiau...Kiti neverkia o pasirenka ir balsuoja arba patys kandidatuoja. Jei adibasas ateitu ir atsakynetu i klausimus o ne lindetu pasislepes ir bijotu laimeti, ar mekas butu bent kalba parases ir man per skype nerases kad nezinociau ka daryt jei isrinktu, kad tik nebalsuotu uz mane. Tai pats turbut buciau isbalsaves uz viena ar kitai ir ramiai nesukes galvos, bet kai kandidatu nebeliko, teko prisijungt prie geriausio aktyvumo srytyje ir padeti jam, kad tikrai viskas butu tvarkoma gerai. Net jei manes nebutu Kazlekas is esamu kandidatu susitvarkytu geriausiai, vien del aktyvumo, yra skype chatas ir pan, bendrauja su kirku, manimi, pupkiu ir kt. garsesniais menedzeriais, net jei nezinotu ka daryti kokioje situacijoje pasiklaustu kirko, jau buvusiu treneriu, padejeju is chato prisirinktu ir padarytu viska gerai. Niekad nepadarys tie gerai, kurie nezino ka daryti, bet tyli. O pagal aktyvuma matosi kad kiti konkurentai tokie butu. Man net nas kjczdhgkldhl geresnis kandidatas ir tas kitas jeger nei mekas ir adibasas, nes jie bent po keleta sakiniu parase, buvo aiski ju ideja tiesiog sudalyvauti o ne laimeti. Meko idejos isvis nera, adibaso irgi nesuprantu.