BuzzerBeater Forums

Türkiye - IV.27 > 23. Sezon

23. Sezon

Set priority
Show messages by
From: capali

This Post:
00
237132.138 in reply to 237132.137
Date: 5/28/2013 12:57:03 PM
Overall Posts Rated:
13351335
Namağlup lider... Senin için çok kötü oldu. istanbulls seni geçse bile şampiyon olamaz bence. Ama sen çıksaydın yüksek ihtimal çıkacaktın. İnş bot temizleme ile çıkarsın yoksa bu güzelim sezonu boşa geçirmiş olacaksın. Artık hak ediyorsun 3. ligi. Keşke kenara al demeseydin. Bundan sonra hiç demezsin büyük ihtimal.

From: Kemal

This Post:
00
237132.139 in reply to 237132.138
Date: 5/28/2013 2:03:50 PM
Overall Posts Rated:
5555
lig maçları hariç playoffta demem herhalde :D eğer çıkamazsam kerimin maaşı 45-50 k civarında olacak ödemesi zor olur

This Post:
00
237132.140 in reply to 237132.139
Date: 5/28/2013 4:44:36 PM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
@xİstanBuLLsx - @ORLANDO MAGİC: (107 - 99): Yorumlara bu maçla başlamam gerek, çünkü xİstanBuLLsx dahil kimsenin bu sonucu beklediğini sanmıyorum. Tüm sezonu namağlup tamamladıktan sonra play-off ilk maçında faul problemi, rahat çıkma, sebep ne olursa olsun Orlando'nun elenmesi sürpriz oldu. Maçta, önceki yorumlarda Kemal'in dediği gibi faul problemleri etkili olmuşa benziyor. Ancak faulde kenara al demese de bu oyuncular belki ikinci yarının başında oyun dışı kalacaklardı. xİstanBuLLsx'in sezon başlarında sonunculuğa kadar inip konferans finaline yükselmesi, eğer takım NBA'de olsaydı yıllarca hatırlanacak bir olay olurdu. Takımı o noktadan buraya taşımak, xİstanBuLLsx menajerinin başarısını ortaya koyuyor. Atakan'ı geçtiği takdirde -ki geçeceğini düşünüyorum- lig şampiyonluğuna uzanma ihtimali yüksek.

@GrkM #7 - @KhaledBinValeed: (87 - 99): Kendi maçımı izlerken, finaldeki rakibim belli olacağı için bu maça da ara sıra baktım. Üçüncü çeyreğin sonlarında fark Khaled lehine 20'lere kadar çıkmışken, Grkm, son çeyreğe 7-0 başlayarak sonuna kadar mücadele edeceğini göstermişti. Ancak takımlar arasındaki tecrübe farkı ve birlikte oynama alışkanlığı (oyun motorunda bu var mı acaba?) sonuca etki etmiş görünüyor. Birkaç maç önce bu iki takım ligde karşı karşıya gelmiş ve Grkm'in galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Tekrarı olur mu derken Khaled, rahat çıkmasına karşın maçı alarak gücünü gösterdi. Finaldeki rakibime şimdiden başarılar. Grkm'i de tıpkı xİstanbuLLsX gibi konferans sonunculuğundan buraya çıktığı için tebrik etmek gerek.

@Galatasaray. - @ATAKAN (92 - 97): Yine son haftalarda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesini Atakan rahat kazanmıştı. Bu kez, o maçtaki kadar rahat olmasa da kazanmayı başardı. Aradaki 5 sayılık fark aynı zamanda Atakan'ın serbest atış çizgisinden bulduğu 5 fazla sayıyı gösteriyor. Maçı izlemedim ama son dakikada yapılan taktik fauller de bu sonucu doğurmuş olabilir. Konferans finalindeki Atakan - xİstanbuLLsX maçı ilginç olacak. Benim tahminim, xİstanbuLLsX'in lig finali için bir adım önde olduğu...

@MKE ORHANGAZİ - @Filtre Kahve (103 - 128): All-star arası sonrası yaptığım çıkış ve iki yeni transfer işe yaradı. Amacım, MKE karşısında ev sahibi avantajıyla sahaya çıkmaktı ve bunu da başardım. Maçtaki 25 sayılık fark sizi aldatmasın. Eğer son hafta MKE'nin pivotu Beitisson sakatlanmasaydı bu kadar fark oluşmazdı. Sakatlığın son maçta gelmesi, MKE'nin transfer yapmasını da engelledi çünkü yapsa bile oynatamayacaktı. MKE, pres yaparak beni 20'nin üzerinde top kaybına zorlasa da, benimkilerin ilginç bir şekilde coşup 21'i hücum 69 ribaund alması planını bozdu. Hem hücum hem de toplam ribaund'da takım rekorlarını kırmuş oldular. Hatırlarsanız sezon başında hedefimin konferans finali olduğunu yazmıştım. Buraya kadar geldim ama Khaled karşısında iyi performans göstersem bile finale çıkacağımı düşünmüyorum. Güzel, keyifli ve elbette sakatsız bir maç olması dileğiyle...

This Post:
00
237132.141 in reply to 237132.140
Date: 5/28/2013 4:52:58 PM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
@Noc Lupas - @Pau Genclik spor (95 - 111): Hangi takım elenirse elensin üzülecektim açıkçası. Pau, bir kümede kalma maçını daha kazanarak lige tutunmayı başardı. Noc Lupas'ta özellikle Jiahai'yi izlemek keyif vericiydi. Umarım yeniden bu lige çıkar. Maçın tablosuna bakarken dikkatimi çeken bir nokta oldu. Uzunlarının yüksek performansıyla izlemeye alıştığımız Pau'da bu kez işler tersine dönmüştü. Pau, önümüzdeki sezon da kümede kalma maçı oynamak istemiyorsa takıma takviye yapmalı. Aksi takdirde 4.lüğü kovalayan takım görüntüsünü sürdüreceğe benziyor.

@Bereke BT - @Anatolian panthers (78 - 89): Bu maç için bir manşet atmam gerekseydi Bereke'nin intiharı başlığını atabilirdim rahatlıkla. Maça dört oyuncuyla çıkan takım, Anatolian'a galibiyeti hediye etti adeta. Anatolian'daki oyuncuların nispeten formsuz olmaları maç öncesinde Bereke BT'yi favori görmeme neden olmuştu. Ancak kazanan 11 sayılık farkla Anatolian oldu. Panthers'i kutluyor, önümüzdeki sezon özellikle ligin sayı kralı Kevin Thiriet ve bugün triple double'ı 2 sayıyla kaçıran pivot Su Bingzheng'in gelişimiyle bizlere zorlu anlar yaşatmasını bekliyorum.

This Post:
00
237132.142 in reply to 237132.141
Date: 5/28/2013 5:09:16 PM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Eski dostların durumuna gelirsek;

@Edirne Gençlik: Sınavlar nedeniyle yeterince ilgilenemediğini yazmıştı Edirne. Sezon genelinde 3 galibiyet alabilen takım yeniden IV.lig'e iniyor. Sınavlarının başarılı geçmesini ve yeniden bir üst lige çıkmasını diliyorum. Olur da aramıza dönerse önümüzdeki sezon finali için şimdiden Orlando - Edirne tahmini yapabilirim :)

@CaucassiaN NymphS: Yeniden IV.lige dönen bir başka temilsicimiz ise Cau olmuş. Cau konferansını 6. sırada tamamlayıp kümede kalma maçı oynamış. Maçın son çeyreğinde 36-26 üstünlük kursa da, bu skor 10 sayı farkla mağlup olmasını engellememiş. 99-89 biten maçta serbest atış çizgisinden Cau'nun 4/5 isabetle, rakibinin ise 33/46 isabetle oynaması dikkat çekiyor. Cau'nun önümzdeki sezonu yeniden şampiyon tamamlayıp maliyeti nedeniyle satmak zorunda kaldığına benzer güçlü bir pivotla III. ligde üst sıraları zorlayacağına inanıyorum.

@Lonely lord: TBL'ye doğru adım adım belgeselinin başrolünde Lonely Lord var. Sezonu konferans lideri olarak tamamlayan takım, rakibini 22 sayı farkla geçerek adını konferans finaline yazdırmış. Daha önceki yorumlarda rakip farketmeksizin rahat galibiyetler aldığını yazmıştım. Bu şekilde devam ettiği takdirde Lonely Lord'u II. ligde görmememiz için bir sebep yok.

@ScottReal: Liginde rakip tanımayan bir başka takım ise, geçen sezon düşmesini beklemediğimiz ScottReal'dı. Sezonu yenilgisiz tamamlayan ScottReal, ilk turda rakibini 131-66, yani 65 sayı farkla yenerek konferans finaline yükselmiş. Scott'ın rahat bir şekilde IV.lige yükselmesini bekliyorum, şimdiden başarılar...

This Post:
00
237132.143 in reply to 237132.142
Date: 5/29/2013 2:25:59 AM
Overall Posts Rated:
13351335
Hocam kkm maclari en az 2 mac oluyor. Henuz dusenler belli değil :)

This Post:
00
237132.144 in reply to 237132.143
Date: 5/29/2013 10:29:21 AM
Filtre Kahve
III.1
Overall Posts Rated:
131131
Doğru, play-off heyecanı işte. Söylediklerimin arkasındayım ama :)

This Post:
00
237132.145 in reply to 237132.142
Date: 5/29/2013 6:14:37 PM
Overall Posts Rated:
1818
Selamlar herkese yeniden. Orlando bence gerçekten bir surprize imza atmış. Bence de çoktan haketti üst lige çıkmayı. Kesinlikle de çıkacaktır bence ama şampiyon olup çıkmanın tadı başka... Kendisine şimdiden üst ligde başarılar diliyorum.

Üstad beni düşürmüşsün peşinen :-) Kısıtlı kadromdan Sakip de sakatlığı nedeniyle perte çıkınca iyice zorlanmaya başladım ama umut fakirin ekmeği. 3. maaç taşımaya çalışacam seriyi deplasmanda da olsam.

Sizlere p.off maçlarında basarılar dilerim. Atakan . F.kahve finali olacak bence.

This Post:
00
237132.146 in reply to 237132.4
Date: 6/8/2013 2:51:45 PM
Overall Posts Rated:
13351335
Finaldeki iki maç sonunda insan kendine soruyor, yoksa..? :) 3. ve son maç için iki tarafa da başarılar.. Dualarım seninle deniz :) Bu sefer pivot 6 faul almaz ise işi hiç kolay değil.

From: Kemal

This Post:
00
237132.147 in reply to 237132.146
Date: 6/8/2013 3:39:43 PM
Overall Posts Rated:
5555
iki maça da isteklilik bakımından normal çıkmış eğer çz yaparsa alır yapmazsa khaledbinvaleed e üst ligde başarılar dilerim...

From: capali

This Post:
00
237132.148 in reply to 237132.1
Date: 6/8/2013 3:49:53 PM
Overall Posts Rated:
13351335
3 tane bot var ligden düşmeyen 3. ligde. Şuan 4. lig finallerine bakıyorum. Büyük ihtimal 3. ligdesin hocam :)

Advertisement