Nesmyslné nebylo myšleno, že by takoví hráči nebyli potřeba, to možná nebylo vhodně zvolené slovo. Mne naštvala vaše logika, vy ve svém týmu máte velice úzkoprofilovou pomoc NT a když není, budete třeba 3 sezony čekat na hráče dle vašich požadavků, než abyste pomohli mezitím jinou cestou. Ty jsi známý tím, že trénuješ výhradně SF a to hlavně ve chvílích kdy jedno máš a hledáš k němu druhé, je téměř neřešitelný rébus. Vrťa je zase známý tím, že i když vezme hráče i na jiné posty, tak kvůli nárustu platu se brání dotrénovat jim primárky do vysokých hodnot, i když sekundárky mají už vytrénované.
Ale mně budete diktovat, co bych měl či neměl dělat? Kdybych tady za těch 30 sezon nikoho pro NT nevytrénoval, nic pro NT neudělal, ale takhle? To fakt neberu. Vůbec totiž nevnímáte věci v souvislostech, nemáte a neznáte celkový koncept, jen plácnete nějaký nápad, tentokrát zrovna, abych já trénoval klasicky ...
ad 1) v draftu bylo hráčů pot 10 letos celkem 5, možná se dá uvažovat o pár s potenciálem 9, až některý skončí v zahraničí, dej mi vědět (kromě toho, kterého jsem zrovna prodávat já a nepovedl se domluvený přestup)
ad 2) jestliže nemáme dostatek kvalitních hráčů, je naopak velice důležité, aby ti kvalitní měli STA/FT a jde tady hlavně o STA - z mého pohledu je na jeden post lepší mít 3 kvalitní hráče se staminou 9, než 4 hráče se staminou 2. Samozřejmě, že někdo může koncept postavit jinak, ale podle mne od zrušení kolotoče je stamina v NT zásadním atributem.
Ano, přestup bývá domluvený, ale pokud sis nevšiml, tak nikdy nemám problém hráče pustit jinam, než je dohoda, pokud se někdo najde. Ale v těchto případech, kdy je potřeba trenér na veterány nebo trénink STA/FT se to opravdu těmi alternativními zájemci zrovna nehemží.
ad 3) dá se to dělat efektivně pro obě skupiny, lze hráče "zachránit" a následně téměř obratem, až je vhodný kupec, přeprodat do cílového týmu, záleží taky na aktuálním stavu v tom zachraňovacím týmu
Last edited by rwystyrk at 11/18/2015 11:26:59 AM