witam!
utrzymałem sie w lidze, na szczęście do Was nie wróce:) bo widze że poziom sie podniósł i najlepszym tego dowodem jest spadek Sidenia. Wiedziałem że Laczek wkonću sie odbuduje:) a przed jego obwodowymi jeszcze 3-4 lata treningu.
Porażka betonów chyba dla wszystkich to największe zaskoczenie, po statach zupelnie nie widać dlaczego przegrał, jakby Cohon zagral Look Inside to jego przewaga w zbiórkach mogłabyć jeszcze większa. Dla betonów kolejny sezon w drugiej lidze oznaczać chyba będzie zatrzymanie rozwoju drużyny, bo jednak pensje ma na PLK, dodatkowo wtym sezonie mial bardzo niskie ceny biletow, w przyszlym sezonie podobno nie będzie sie opłacać nisko ustawiac cen biletów.
Astarotte sobie strzelił w kolano że w pierwszym meczu grając bez Gałązki zagrał CT, co przy normalu Laczka chyba rozwiązuje sprawe awansu. No chyba, że Laczek nie trafi z taktyką.
Pasoo jest dla mnie fenomenem, kolejny sezon grając z pensjami 130k bije sie w PO, nie wiem jak on to robi:D
Na koniec, życzę Wam żeby do II.2 spadł KS ROW Rybnik bo to najsłabszy spadkowicz, a finalistom życzę powodzenia i dobrych statów:) w pozostałych meczach sezonu