BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Novi engine

Novi engine

Set priority
Show messages by
From: Ozzy
This Post:
00
95058.138 in reply to 95058.127
Date: 8/6/2009 5:50:46 PM
Overall Posts Rated:
2424
Cestitke Scorpions Mld na osvajanju kupa! :)

Stvarno si ga najvise zasluzio i niko nije imao shanse protiv tebe. Iskreno mi je drago sto je trofej osvojila ekipa koja ne kalkulise, koja daje sve od sebe i igra posteno na svim frontovima :)

Sad se okreni sezoni momche i sve najbolje ;)

From: Dumbarajko

To: Ozzy
This Post:
00
95058.139 in reply to 95058.138
Date: 8/6/2009 7:40:12 PM
Overall Posts Rated:
740740
Cestitke Scorpions Mld na osvajanju kupa!

Stvarno si ga najvise zasluzio i niko nije imao shanse protiv tebe. Iskreno mi je drago sto je trofej osvojila ekipa koja ne kalkulise, koja daje sve od sebe i igra posteno na svim frontovima

Sad se okreni sezoni momche i sve najbolje ;)

postoji posebna tema za kup, ako nisi primetio. jos nam samo fali da i viceve pises ovde. e izvini prso sam)))

From: Sire

This Post:
00
95058.140 in reply to 95058.138
Date: 8/6/2009 7:57:06 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Hvala Ozzy :))

Cilj za ovu sezonu ostvaren!!!

Kup koji vodi u svetsku elitu, uz nadam se dovoljne novcane premije!

Bacvanin je buducnost kluba i ucice od dobrih igraca, sto raduje upravu i ostavlja nadu da mozemo dugo trajati u samom vrhu!

Ostaje borba za ulazak i domacinstvo u Po, na kojoj treba poraditi u poslednjih 5 kola... tesko ali nemamo sta da izgubimo...

Sve najbolje,
Sirko

From: prosiri
This Post:
00
95058.141 in reply to 95058.138
Date: 8/7/2009 5:15:57 PM
Overall Posts Rated:
11
Cestitam Skorpionu na jos jednoj tituli u kupu. Ja o tome mogu samo da sanjam, al bolje i to nego da sanjam kako npr. liman2 osvaja kup!

Takodje cestitke matorom na prikazanoj velikoj borbi. Nedostatak sportske srece hteo je da on ovoga puta ne bude najbolji al sam siguran da ce se sledece sezone vratiti jos jaci i pokusati ponovo!

This Post:
00
95058.142 in reply to 95058.136
Date: 8/8/2009 3:32:38 PM
Overall Posts Rated:
2424
Svaka cast na pobedi! Dvostruka ove sezone... za to jos jedino Vracar ima sansu :)

Meni nije logicno kako sam i ovu izgubio I TO TOLIKO UBEDLJIVO, ali ajde domaci teren i jos neke sitnice :)

This Post:
00
95058.143 in reply to 95058.142
Date: 8/8/2009 5:07:24 PM
Overall Posts Rated:
740740
Svaka cast na pobedi! Dvostruka ove sezone... za to jos jedino Vracar ima sansu

Meni nije logicno kako sam i ovu izgubio I TO TOLIKO UBEDLJIVO, ali ajde domaci teren i jos neke sitnice

evo ja cu da ti odgovorim. zbog budjavo slabe spoljne linije i budjavih rezervi. jer, kod tebe, ako lopta ne ode ispod kosa i bude kucanje, ona ide preko kosa))
kao i uvek kad izgubis zalis se. jednostavno covek ti probio obe odbrane i zasluzeno dobio. sad, sto je samo 15 razlike, tu se mozes smatrati srecnim jer je dosta lopti otislo tebi pod kos.

sve u svemu vise nego jednodimenzionalna ekipa. i vrapci znaju sta jedino mozes da igras, a priznaj, igra bi bila sranje da je jedino merodavno kakav inside shot imaju tvoja tri centra. (aj da makar imas dve rezerve za njih pa i nekako)

i dok budes citao ovo nemoj da prsnes))))
molim te, kao ucitelj ucenika

Message deleted

This Post:
00
95058.145 in reply to 95058.144
Date: 8/8/2009 7:50:12 PM
Overall Posts Rated:
740740
Zacudilo me zbog cega toliko ubedljiva pobeda...i kako su moji centri imali tako mali procenat suta? Da li imas objasnjenje za to?
Kako su moja oba centra sutirali 50% a on je imao odbranu pod kosem respectable (low)? ...moja je bila prolic(low) citavih 5 ocena vise! Da li imas objasnjenje za to? Trebalo je biti stvarno svaka lopta ispod kosa kucanje ;)

prvo: centri su slabo sutirali jer su drvosece za sut spolja. pa ne mora centar uvek da sutne zicer ili da zakuca. sutnu oni nekad i sa 3-4 metara od kosa. ali pretpostavljam da to znas i da si toliko upucen u basket. ako nisi sad ti je jasnije. a verovatno su dunsteri za daljine vece od metar, metar i po.)
drugo: prolific i respectable je 4 (i slovima CETIRI) ocene vise. mada mislio sam da znas kako idu ocene ovde u BB-u. ako ne znas, ima u RULES opciju da vidis. to je za vas pocetnike. a verovatno Grka, Punisa i Bodga frljnu loptu na kos bez obzira koliko im je igraca na ledjima. a preko glave tesko se daju kosevi. ili mozda i to ne znas)

A druga stvar koja me je zacudila je kako je Milicevic uspeo da na taktiku Low Post 26 puta sutne na kos kao spoljni igrac? Jeste da mu je forma maksimalna, ali 26 puta...

trece: zato sto mixovi centri znaju da vrate loptu coveku. a i, ako nisi znao, ume i bek da odigra low post. posebno kad ga cuva dunsteraj od tvog spoljneg igraca))

P.S.
I nisu svi moji spoljasnji igraci ocajni. Nego samo treniram klince koji treba malo da stasaju, ali dobro... rezultat mi nije primaran trenutno.

cetvrto: ovo slusamo 4 sezonu za redom. aj promeni plocu vise. ovu igricu igras samo zbog lepe grafike, mnostva boja i kolorita, i fenomenalnih efekata. rezultate ces izgleda da gledas 2034. godine)))) to se zove planiranje na duge staze) bravo kolega fonovac. BRAVO

From: Schmelle

This Post:
00
95058.146 in reply to 95058.144
Date: 8/8/2009 9:15:57 PM
Overall Posts Rated:
6868

A druga stvar koja me je zacudila je kako je Milicevic uspeo da na taktiku Low Post 26 puta sutne na kos kao spoljni igrac? Jeste da mu je forma maksimalna, ali 26 puta...

nije to sto je sutnuo 26 put, nego sto je 15 puta pogodio, a trojke sutao 4/7... sto znaci da je imao sut za 2pt 11/19, to je mogao jer mix-ovi centri imaju ocenu dodavanje vecu od 1 ili 2... =)

Message deleted

This Post:
00
95058.148 in reply to 95058.147
Date: 8/9/2009 7:18:32 AM
Overall Posts Rated:
740740
A ja sam mislio da Grkovic ima bas dobar skok sut(((((( Smrc, smrc... sad si me ubio u pojam. Moracu jos bar 2 meseca da mu treniram skok sut dok ne bude makar kao Pompeo Burelliju!
naravoucenije: da li tvoja prethodna izjava ima veze sa realnoscu?

to sto ti mislis tvoj je problem.
naravoucenije: kad nesto odigras 1000 puta to tvojim igracima udje pod kozu. moraju da sutnu loptu pod kosem pa makar imao i petoricu na ledjima. to sam zakljucio iz tvog visegodisnjeg igranja taktika pod kosem))))))

Ako ti nisi znao na taktiku Low Post se ima mnogo manje suteva nego na taktiku Look Inside (sto na ovom mecu opet nije bio slucaj) a ogromnu vecinu tih suteva sutiraju centri i krilni centri. Ovo ti govorim iz dugogodisnjeg iskustva proucavanja taktika pod kosem.
I jos jednom... zbog cega je Grkovic uvek oko top 10 po asistencijama poslednje 4 sezone ako "moji centri ne znaju da bace loptu"?
naravoucenije: ili si i ovo rekao cisto zato sto ti se ucinilo logicno?

naravoucenije: grka je uvek u top 10 asistenata jer ispadnes iz kupa u drugom kolu pa on igra 2x46 minuta nedeljno. a ostali, normalni, prvoligasi dodju do osmine, cetvrt, polu finala pa moraju da kalkulisu sa postavom zbog kupa. pa im plej igra po 15 minuta po utakmici. a jos jedno
NARAVOUCENIJE: kad neko ima toliko budjavu spoljnu liniju i igra sa tri centra, a lopte je kod famoznog grke 35 minuta, pa mora i njega da usere da doda 5-6 lopti po utakmici.)

Last edited by Dumbarajko at 8/9/2009 7:19:36 AM

Advertisement