Και κάτι τελευτάιο. Παίζω αυτό το παιχνίδι, όχι επειδή δεν έχω προσωπική ζωή, αλλά επείδη έχω επιλέξει να το κάνω κομμάτι της. Ξέρω πως είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά αφού αποφάσισα να το παίξω και θα φανατιστώ και θα το αντιμετωπίσω σαν αληθινό και χαίρομαι που είναι κι άλλοι τόσο άρρωστοι όσο και εγώ.
Αυτό σε απάντηση χρηστών που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνέυματα παραπάνω.
Το πιο έυκολο πράγμα είναι να πεις "Έχω έναν άπειρο προπονητή και όποια άποψη και αν εκφράσω, άμα παίζω 2 σεζόν παραπάνω θα θεωρηθεί σωστή a priori".
Διάβασα παραπάνω πως με Υπομονετική επίθεση δεν "κλέβεις" παιχνίδια. Υπάρχει γραμμένο κάπου τι σύστημα πάιζεις απέναντι σε καλύτερη ομάδα για να την κερδίσεις? Δεν μου έστειλε κάποιο pm αυτός ο χριστιανός να με διαφωτίσει.
Τουλάχιστον ήταν καλύτερο από την ατάκα του πρώτου παιχνιδιού ότι "ο kajabbar κατάφερε να χάσει από τους Ελβετούς".
Η αλήθεια έιναι η εξής. Δαπανώ 2-3 ώρες καθημερινά τουλάχιστον πάνω στον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής. Φτιάχνω excelόφυλλα με στατιστικά στοιχεία όλων των παικτώ της αντίπαλης ομάδας όχι μόνο αυτών που έχουνε καλέσει φέτος, αλλά και αυτών που παίζαν πέρυσι. Σημειώνω τα στοιχεία τους όχι μόνο στους αγώνες της Εθνικής τους αλλά και στις κανονικές τους ομάδες. Κοιτάω καθημερινά την transfer list και σημειώνω στοιχεία παικτών Εθνικών ομάδων όχι μόνο όσων είναι στο roster αλλά και όσων θεωρώ ότι μπορεί να κληθούν στο μέλλον. Κοιτάω τη συστήματα παίξανε, αν άλλαξε ο προπονητής τους, πόσο ισορροπημένο σκοράρισμα έχουν κλπ.
Κάθε φορά που χάνω είναι σαν να πετάω αυτές τις ώρες στα σκουπίδια και κάθε φορά που κάποιος από σας δαπανεί δύο λεπτά για να με αποκαθηλώσει, ας σκεφτεί αν μπορούσε να δαπανήσει τις ίδιες ώρες με μένα και αν μπορούσε να προετοιμάσει καλύτερα την Εθνική και αν ναι, τον προκαλώ ανοιχτά να περάσουμε μαζί μία εβδομάδα προετοιμασίας αγώνα της Εθνικής είτε σπίτι μου, είτε σπίτι του και να δει από κοντά τι κάνω και μόνο τότε να βγει και να πει πως είμαι άπειρος και ανάξιος manager και πως κατεβάζω λάθος την ομάδα.
Και ναι όταν ένας παίκτης υπερτερεί σε 7 skills ενός άλλου, σε 2 είναι ισόπαλος και έχει 3 κατώτερα είναι καλύτερος παίκτης σε συτό το παιχνίδι που μετράνε μόνο οι αριθμοί και δεν υπάρχουν παράγοντες όπως ψυχή και συναίσθημα. Και θα συμφωνήσει και ο Parrot σε αυτό. Όσο αναφορά για την υπομονετική είναι επίθεση που προσπαθεί η ομάδα να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για σουτ και να μην κάνει βεβιασμένη ενέργεια. Ακριβώς για αυτό το λόγο και υποδεέστερο σουτ να έχεις θα το κάνεις υπο καλύτερες συνθήκες. Παίκτες με καλό χειρισμό χρειάζεσαι. Αλλά κυρίως θέλαμε να αποφύγουμε να ανοίξουμε το ρυθμό γιατί έτσι ευνοείται η ομάδα με την καλύτερη επίθεση. Αν επέλεγα κάτι τέτοιο, ο Τσιόλας θα αποτελούσε ίσως καλύτερη επιλογή για βασικό 2.
The secret of communication lies in defeat...