BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > Sezona no. 12

Sezona no. 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135490.139 in reply to 135490.138
Date: 4/6/2010 2:46:55 PM
Overall Posts Rated:
22452245
tak i ovi moji , svi jači po igračima od mene ali im sjebana forma i ent, oni i protiv papaka igraju normal, sad sam dobio plutona i to laganicom , a ima igrače i od 70 000,nikak im jasno kakva je to ekipa došla među njih , a ja se bojao na početku, sad još kad i critersa razguzim , nebu im sve jedno

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
135490.140 in reply to 135490.139
Date: 4/6/2010 4:11:58 PM
Overall Posts Rated:
10361036
čestitke pogrebniku na pobjedi

ja ne mogu ništa, ka i šta sam mislija, slab sam za 2 ligu
cilj je 7 misto i play out

This Post:
00
135490.141 in reply to 135490.138
Date: 4/7/2010 3:03:17 AM
Overall Posts Rated:
1818
... da bas san gleda... e a ako je to kad krive priorotete odredis ... ovi moji su naucili tu skolu ... ma ljudfi blazeni, triba znat ocjenit realne dosege svoje ekipe i cuvat se za izravne konkurente za poziciju ... to je poanta ...

This Post:
00
135490.142 in reply to 135490.141
Date: 4/7/2010 7:59:00 AM
Overall Posts Rated:
10361036
nisan ja odredija krive prioritete, reka sam ti da je bila moja želja da ostanen u trećoj ligi, al kad je došlo finale nisan moga da te ne dobijen nema veze, biće više para u drugoj ligi, makar ispa odma nazad u treću!

This Post:
00
135490.143 in reply to 135490.142
Date: 4/7/2010 7:04:00 PM
Overall Posts Rated:
1818
...e pa fala Bogu .... sve je to za 5 ...

This Post:
00
135490.144 in reply to 135490.1
Date: 4/7/2010 7:09:31 PM
Overall Posts Rated:
1818
... evo mene opet sa feste ... ovi put nogometne ... e zivio hajduk, zivio ovi nas ludi svit i fantasticnan dekor ... jer kad ima najgoru sezonu u povijesti kluba, na tribine ti dođe skoro 30000 ljudi ... onda je to velika stvar ... ma sta da kazen ... ponosan san ...

This Post:
00
135490.145 in reply to 135490.144
Date: 4/8/2010 3:30:10 AM
Overall Posts Rated:
1010
frende bez ljutnje,ali onih idiotskih paljenja koje kakvih stvari na stadionu pa to nema nigdje,topovski udari...to stvarno nema smisla,cestitke na pobjedi koja vam je poklonjena od strane butine,ali neka pa niste uzeli trofej vec 4 godine i vrijeme je da se malo veselite...ali kad cujem mamicu cigane iz usta onih koji bi dali sve da ga imaju,i onda to jos apostrofira onaj polupismeni idiot,pekar,dodje mi da umrem od smijeha ili tuge,svejedno...cinjenica je da dinamo nije zasluzio proci dalje,ali ponasanje gradjana splita i navijaca hajduka,bacanje banana na stadion,rasizam u najgorem obliku,o tome se ne pise nista ili vrlo malo,pa pola tog "vrhunskog" navijackog dekora je za zatvor,ili da ne mogu ili nece prepoznati kamermana od navijaca dinama,pa ljudi dobe batina na poslu...strasno,mi zivimo u supku europe i dicimo se necim sto se zove derbi...derbi,hajte molim vas,je derbi svinjca A protiv svinjca B,a gledaju ih paraziti naseg drustva,a uz sve to,mi to i placamo iz svojih dzepova,a nasa djeca gledaju na tv-u i sto je najgore idoliziraju te poluljude i sportase...sramota...Ibricic? covjek vrijedja inteligenciju normalnih ljudi svojim izjavama a pola Splita ga dize u nebesa, kaj smo vam mi krivi kaj nemrete dobit istru,varteks,zadar i ostale hrvatske "prvoligase" ? ,ili smo vam mi krivi kaj vam dragulji ko Ticinovic sjede na klupi, ti navijaci hajduka,TEBE,apslutno ne svrstavam u tu kategoriju,pljuju zagreb i gradjane zagreba,a 99 % njih ili ima familiju u zagrebu ili ih zaposljava neka zagrebacka tvrtka,oni u biti pljuju tanjur iz kojeg jedu vec godinama...pun mi je k.... tog ponasanja,odnosno malogradjanstva...da se ne bismo krivo shvatili toga ima napretek i kod nas...u jednakim kolicinama...zato pravih navijaca i vise nema,bit ce ih jos manje,stadioni ce zjapit prazni,a ljudi ce,primjerice,sa svojim obiteljima odlazit na Medvescak,koji igra,kako kazu ljubomorni,tamo neku 8 ligu europe...A KAJ to molim vas igraju Dinamo, a pogotovo Hajduk,koji ime drzave hrvatske tako lijepo zastupa po europi,u selima kao sto su Shelbourne,Debrecen,Byrkara, sve elitna mjesta u Europskoj zajednici...Nemrem vise...
Zato molim Vas, smatram igrace ove igrice puno pametnijima i inteligentnijima od te hrvatske tuzne svakodnevnice i nemoj te velicat ono sto je iskljucivo za osudu....
pozz

Last edited by Jay Gee at 4/8/2010 3:32:03 AM

From: Jay Gee

This Post:
00
135490.146 in reply to 135490.145
Date: 4/8/2010 5:03:20 AM
Overall Posts Rated:
1010
jos samo da dodam izjavu "genijalnog Ibricica :

"Ovo se samo u Splitu može doživjeti, kad god smo malo pali, oni su nas podignuli i ponajprije zbog njih vjerujem u uspjeh u finalu", mišljenja je Ibričić.

tocno,to se samo kod moze dozivjeti...katastrofa

Last edited by Jay Gee at 4/8/2010 5:04:05 AM

This Post:
00
135490.147 in reply to 135490.145
Date: 4/8/2010 6:13:36 AM
Overall Posts Rated:
1818
... apsolutno san protiv bilo kakve rasne nesnosljivosti i slicnih stvari ... ali nije to problem građana Splita, vec problem manjeg i ocito medijski zanimljivijeg dijela ljudi koji ocito nemaju odgoja ... ista stvar je i u Zagrebu, jer nemojmo se zavaravat ... kad se vriđa Samira ili Etoa onda to mediji poprate kao rasisam, sta i jest, da nebi bilo zabune, ali da li je "rasizam" kad objese lutku Nike Kranjcara i Hrgovica na Maximiru, kada Dino Drpic gologuz provocira iprid juzne tribine , kad se opcenito vrijeđaju i drugi igraci ... a sve se to nekako stavi u zapećak ... apsolutno osuđujen svaki oblik takvog ponasanja i osobno nikad ne iden iz takvih pobuda na utakmice ... nikad nisan volio generaliziranja i nema smisla stavljat u kontekst huliganizma sve građane Splita ili Zagreba ... problem takvih "navijaca" moraju prije svega rijesavat roditelji u ranoj fazi, njima ne moze pomoc nikakva intitucija, zakon, zatvor ... sta se tice uprave Hajduka, nista pametno se ne moze rec .... zato i postoji "akcija Kodeks", a predlazem svima da ga procitaju i vide da to nisu pusta nerealna naklapanja i gluposti, vec nz utemeljenih zahtjeva, kako pravno, tako i moralnih ... Svagusa nema potrebne referece za takvu poziciju i tu je prici kraj ... Zdravko Mamic - klaun ... pa ljudi moji, covik koji nema ni G od gospodina ... taj tip je terorizira svakog trenera, a jucer ga je Jurcic molio da mu dopusti stavljanje Mandže, pa di to ima ... covik koji ne novinarki hebaje sve i svasta .... koji je u vise navrata javno pritio ljudima i ima niz fizickih obracuna u lozama ... covik koji se gol skida na međunarodnom aerodromu ... koji na vrhuncu svoje obijesti i tastine svoj ego pumpa davajuc pred kamerama stotine eura kojekakvim sviracima ... ono sta se da zakljucit da se takvima triba zabranit razmnozavanje, dakle i jednima i drugima

... ono sta se mene dojmilo i na sta je bio usmjeren moj komentar jest fantasticna koreografija, skoro 30 000 ljudi i konstantna pisma svih 90 minuta ... a to je ono sta se na nasim prostorima jos moze samo u Splitu vidit, to je cinjenica ... vlada veci fanatizam .... sad da li je to plod visegodisnjih frustracija, nizom losih sezona ili mozda velike ljubavi, to nije ni vazno .... vazno je da je bilo veselja ...

This Post:
00
135490.148 in reply to 135490.147
Date: 4/8/2010 6:55:46 AM
Overall Posts Rated:
1010
ok,30 000 ljudi na stadionu koji se raspada,doduse nesto manje od Maksimira, "...a to je ono sta se na nasim prostorima jos moze samo u Splitu vidit...", to se apsolutno ne slazem, pa pogledaj utakmicu Partizan - Maccabi ,mrzim Partizan,ali ovo na poljudu je nista u usporedbi s tim...sto se tice fanatizma,cinjenica je,bez ljutnje, da ljudi dole,nazalost, niti nemaju alternativu, svi ostali sportski kolektivi su u vecoj ili manjoj drami,nema covjek druge nego na hajduk, u zagrebu ljudi ne idu na utakmice,sto zbog idiota koji se vrte oko tog kluba,sto zbog stadiona,kvalitete nogometa,Mamica,hrvatske lige...razloga je na tisuce...a istovremeno mozes skocit na rukomet,odbojku,hokej ,kosarku, ajde i vaterpolo,jer nazalost sve sto valja je tu...ja sam veliki protivnik centralizacije ali u takvoj drzavi zivimo,a vjerujem da je prosjecnom,obrazovanom covjeku u hrvatskoj potpuno svejedno tko je dobio...jer nemamo za jest...i tak,ljude u splitu se jos malo zavaralo nakon ove pobjede,sad ce 2,3 dana bit sve veselo...i onda opet po starom....

This Post:
00
135490.149 in reply to 135490.148
Date: 4/8/2010 7:31:44 AM
Overall Posts Rated:
1818
... a cuj niko normalan nece podredit svoj zivot Hajduku, Dinamu ili bilo kome drugom ... ka sta san reka ... postenu coviku nikad nece bit jasni Mamici, Svaguse, Kerumu, Bandici il slicni ... da cinjenica je da mi ovamo nemamo neke sportske alternative, ali cinjenica je i da je Split 1/4 Zagreba ... ma vidi, nije mi cilj bio nesto se sad preseravat oko utakmice, ali samo san iznio usporedbu kako je Dinamo izgubio stih, nema vise puno ljudi koji se poistovjecuju sa njim, grad, građani ne plove na istom valu ... i sam san bio u ZG 2,5 godine , ali nisan osjetio neku euforiju oko Dinama, iako san nebrojeno puta isa gleda utakmice u drustvu mojih zagrebackih prijatelja ... e jel to sad plod alternative koji vi imate, a mi ne, o tome se da pricat ... bilo kako bilo, danas je novi dan u nasoj buzzer familiji i novi kup/prijateljski okrsaji ...

... zdravi i veseli bili ...

Advertisement