evo pobijeda u gostima kod sanca, i opet sam ostao na istom mjestu jer su svi konkurenti isto tako pobijedili, baš nemam sreće....
20.7.2010 18:00:00 Mala Truba Critters 84 - 130
--čestitke crit ,stvarno si ga pregazio, nadam se da se nebu ni do subote logiral, tak da i ja znam kak bum protiv njega odigral
20.7.2010 18:00:00 dugave SANAC 92 - 80
--opaka utakmica, čestitke sancu i izvinjenje kaj sam mu Malkivića sredil u 2 minuti,sva sreća da je to samo za ovu utakmicu....i evo unatoć pobijedama protiv prvih na tablici prošlo kolo critersa, i ovo kolo Sanca opet sam ostal 6, nadam se da bum nakon idućeg kola ipak malo napredoval
20.7.2010 18:00:00 KK Lokarda ZG-Nomads 77 - 58
--nomadius je pružio dostojan otpor lokardi,bravo nomade bilo bu nešto od tebe, nisi ti tak lak protivnik kak te smatraju uštipnul buš ti još koju pobijedu, naroćito u srazu sa drugom konfom, koja je dosta slabija od naše....
20.7.2010 18:00:00 KK Plutoni Mervin 94 - 104
--čestitke Mervinu, stvarno je težak protivnik , malo bu on bodova doma prosul,težak protivnik , i stvarno me iznenadio....bravo
stvarno je ova naša konfa, strašno jaka,i svako svakog može pobijediti, bilo bu napeto do zadnjeg kola, osim Lokarde koji je već tipovan na broj 1, i nadam se da bu on ove sezone otišel u 1 ligu
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!