Benim Ömer Aşık dememin sebebi takımı Chicago Bulls'un temsilcilerimizin takımları arasında en ileri noktaya gideceğini düşündüğüm takım. Ayrıca Hidayet dışındaki oyuncularımız arasında en fazla süre alan oyuncu (Bulls'un 2. pivotu). Bunları birleştirdiğimizde örneğin doğu finali oynayan takımda 20 li dakikalarda süre almak ve Ömer Aşık'ın gelişimini de düşünürsek bu sezon Türkler arasında en iyi sezonu geçireceğini düşünüyorum.
2011'in kapanış maçını Oklahama ile yapıyoruz bu ligdeki tam anlamıyla ezeli rakibim ebedi dostumla yapacağım maç bu özelliğiyle de ayrı bir güzel olmuş. Hocam senin bu seneki durumun nedeniyle genç-yedek takımımla çıkıcam bu maça yenersem ciddi problem vardır takımında ama ben başa baş bir Oklahama galibiyeti bekliyorum. İnşallah da böyle olur hem genç oyuncularım süre almış hem de sen küme düşme hattından kurtulmaya biraz daha yaklaşmış olursun.
Bunlar dışında bu foruma 2011 deki son yazışım o yüzden şimdiden bütün takımlara mutlu yıllar diliyorum. 2012 de görüşmek üzere :)