BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Kosarka, analiza, taktika i diskusija

Kosarka, analiza, taktika i diskusija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
235782.139 in reply to 235782.136
Date: 3/11/2013 7:12:09 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Koliko god sam imao zelju da procitam tvoj post, da mozda i naucim nesto iz istog, nazalost odustao sam nakon drugog pasusa.
Previse pises nepovezano, bez jasnih znakova interpunkcije i pravopisnih gresaka za moj ukus.
Nista licno, samo bih ovde zavrsio bilo kakvu polemiku.

Last edited by LA-Saur0n at 3/11/2013 7:13:08 PM

This Post:
44
235782.140 in reply to 235782.134
Date: 3/11/2013 7:39:16 PM
Overall Posts Rated:
872872
Jednoumlje. Svi moramo da mislimo kao Dumba.Enter. Ni slucajno mu nemoj se suprostavljati, jer on je previse mudar i sve zna i uvek je u pravu.Enter. Ako pomislis drugaciju tu je on da te sa 250 mudrih postova ubedi da gresis i da je njegov put jedini pravi.Enter.

This Post:
00
235782.141 in reply to 235782.139
Date: 3/12/2013 2:38:54 AM
Overall Posts Rated:
4545
Sramno kako prebacujes lopticu na moju "neobrazovanost" i "nepoznavanje gramatike",a najsramnije od svega pozivas se na "nepovezanost",pa mislim da ce svi da se sloze da su moji postovi argumentovaniji i povezaniji mnogo od tvojih "casova srpskog jezika i gramatike na forumu"... Savrseno dobro sam ti objasnio zasto Rodman pre Bosa i svestan si toga i znam da si procitao sve i nicim izazvan i bez ikakvog razloga pricas da ima pravopisnih gresaka i da se smisao izgubio negde,a ja sam ti do tancina objasnio sve i potrudio se da ti odgovorim normalno i stvarno sam mislio da ce rasprava biti konstruktivna,ali izgleda da cim ostane covek bez argumenta pocne da napada za nekakve nebuloze!

Last edited by bazerbiter at 3/12/2013 4:04:54 AM

This Post:
00
235782.142 in reply to 235782.140
Date: 3/12/2013 2:51:29 AM
Overall Posts Rated:
4545
Znas kako,ne volim to,ali Dumba kaze da nije hteo da me vredja ili spusta i ok,pritisnucu enter ako to znaci da ce ljudima biti lakse da me razumeju jer zaista zelim to... ali onaj bezobrazluk i vredjanje moje obrazovanosti i gramatike,kao da pisem knjigu,a ne na forumu preko mobilnog telefona,uz duzno postovanje svih clanova,e to vec vredja,ne boli jer nije istina,ali vredja... i jednostavno ne moze da se predje preko toga. A razlog,pa nema sta pametno da mi kaze,tj. odg na moj post!

Last edited by bazerbiter at 3/12/2013 4:05:38 AM

This Post:
00
235782.143 in reply to 235782.137
Date: 3/12/2013 3:16:36 AM
Overall Posts Rated:
740740
Pa bas zato sto si ih stavio po 10 razumeo sam da je vise neko spustanje Inace da ti odgovorim za tu emisiju,u humanitarne svrhe je isao novac od toga,ali opet uvek se potencira na emisiji a ne na svrsishodnosti toga ;)

U ono vreme,ali niti su prvi,niti su jedini,zato jednostavno ne osudjujem to... Pritom kao sto sam ti rekao u Klivlendu je sam platio cenu svom kvalitetu umesto da se vucarao ko fukara dve sezone bar kroz ligu i dobio dobre pikove,kao ga odmarali jer je mlad,izmisljali malo povrede,kao sto radi NO svako malo sa Dejvisom,Klivlend sad sa Irvingom,OKC svojevremeno i onda kad uzmes sve sto ti treba,moze da krene da se igra,on zapeo ko sivonja odmah)

Morao je da zapne, jer je to bilo potrebno NBA ligi. I uspeo je da je vrati na staze slave. I uspeo je da vrati dream team-u bas taj naziv.

Znam da je novac od emisije isao u humanitarne svrhe, ali i dalje sam siguran da mu je vise znacila pompa koju je napravio tim potezom, nego to sto je skupio nesto para (jer imaju para ko blata da daju i bez takvih emisija) u humanitarne svrhe.

Jedno sam siguran, ako i ove sezone uzmu titulu, dugo im niko nece stati na put. Jer tek ce tada postati meka za sve veterane koji nemaju nijednu titulu, ili one koji bi da uzmu jos nesto pred kraj karijere.

Ali ajde da sacekamo kraj sezone. Ima timova koji mogu da im pomrse racune. I nadam se iskreno da hoce.

This Post:
00
235782.144 in reply to 235782.143
Date: 3/12/2013 4:00:47 AM
Overall Posts Rated:
4545
Ok,slazem se da je bilo potrebno,dugo se nije dizala tolika pompa oko nekog,kako negativna,tako i pozitivna,jednostavno,nikog ne ostavlja ravnodusnim... Inace Klivlend ne pravi dva puta istu gresku i postujem to... Irving mozda propusta ostatak sezone :) upravo ono sto sam rekao... Rame,snimak nije pokazao nista posle utakmice,medjutim dodatnim nalazima otkriveno da je istegao misic i minimum 3-4 nedelje... Opet sledi pik iz top5 sto nije mala stvar! San Antonio jedino,ako ih telo ne izda moze da im parira,Oklahoma je previse mekana ekipa za Majami...

Last edited by bazerbiter at 3/12/2013 4:01:14 AM

This Post:
00
235782.145 in reply to 235782.144
Date: 3/12/2013 5:52:18 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
Da se ubacim u ovu diskusiju.
Igre i doprinos Rodmana i Bosa se ne mogu meriti. Kao sto je receno vec, kosarka vise nije ista. Isto tako ne slazem se da se Bos ne bi snasao da je igrao u to vreme. Mislim da ima znanja dosta, ima i snage, mogao bi lako da se rilagodi na taj neki stil. Po meni on uz Batijea radi paklen posao, jer vise nije prva violina u orkestru, kao Torontu, ali opet daje extreman doprinos. Lako je i LBJ i DW kada znaju da pod kosem imaju jednu takvu napadacku opciju. Denisa ne treba ni komentarisati.

Sto se tice aktuelne sezone, kao i Dumba, fan sam stare garde. Sinoc su objasnili Durantuli i Raselu gde im je mesto. Najvise me raduje sto Spliter i Grin igraju na visokom nivou, pogotovo Tijago jer je decko stvarno zasluzio. Jos u Taukeramici je bio strasan igrac, ali trebalo mu je ovde vremena da se navikne na nba. Jos kad se Parker vrati, ako Bog da srece moze se dosta ove sezone. Po meni imaju mozda najdublji roster. Pored doktora kosarke Parkera, Djinbe i Tima, tu su Bler i Spliter, Dzekson, Grin, doktor trice Boner, De Kolo, Nil, kao i Lenard koji ce biti paklen igrac. Jos da su legende Brus Boven, Brent Beri i Robert (H)Ori i dalje zivi ne bi bilo diskusije ko uzima titulu Po godina jos imaju mesta da igraju sa ostalim vrsnjacima iz ovog sastava

This Post:
00
235782.146 in reply to 235782.144
Date: 3/12/2013 7:01:07 AM
Overall Posts Rated:
2626
Opet sledi pik iz top5 sto nije mala stvar

Zavisi jer uvek mozes da dobijes Kvamea Brauna:).
Ja se narocito ne cimam oko plejofa so obzirom na fenomenalnost mog omiljenog Golden stejta.

This Post:
00
235782.147 in reply to 235782.144
Date: 3/12/2013 11:05:10 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ok,slazem se da je bilo potrebno,dugo se nije dizala tolika pompa oko nekog,kako negativna,tako i pozitivna,jednostavno,nikog ne ostavlja ravnodusnim... Inace Klivlend ne pravi dva puta istu gresku i postujem to... Irving mozda propusta ostatak sezone upravo ono sto sam rekao... Rame,snimak nije pokazao nista posle utakmice,medjutim dodatnim nalazima otkriveno da je istegao misic i minimum 3-4 nedelje... Opet sledi pik iz top5 sto nije mala stvar! San Antonio jedino,ako ih telo ne izda moze da im parira,Oklahoma je previse mekana ekipa za Majami...

I dalje mislim da Klivlend nije smeo da napravi gresku prvi put, ne da nije hteo, nego nije smeo.

Irving je daleko manje atraktivan igrac (iako je dobar) i sad mozda i mogu da nameste povredu, kao sto ti kazes.

Ali Lebron se radja jedan u 15 godina. I zamisli da ga drzis fol povredjenog na klupi jedno 2 godine. Pa ne ide))).

Odose pare od gledalaca, odose pare od prodaje suvenira i dresova, a sve je u parama.

I ono sto bih ja voleo da vidim je da Denver dogura daleko ove sezone. Vrlo zanimljiva ekipa bez velike zvezde (osim ako neko ne smatra da je Iguodala velika zvezda). Samo Andre Miller ima 36 godina, ostali 28 i manje. Buducnost je pred njima.

This Post:
00
235782.148 in reply to 235782.147
Date: 3/12/2013 11:31:38 AM
Overall Posts Rated:
2626
Vrlo zanimljiva ekipa bez velike zvezde

Eto sto te posle psuju sefe .Ne poznajes tematiku.Za njih igra
najsjajnija zvezda mozda cak i sjajnija od Lebronove.

JaVale McGee

Pogled Johna Wall- posle onog vracanja u odbranu mi je odmah posle Djordjeviceve trojke Croatima,Dzordanovih zakucavanja,tri Rodmanove trojke za redom,,Orijevih trojki i Sleppy Flojdove utakmice omljeni kosarkaski dogadjaj.

Last edited by TTKRINGU at 3/12/2013 11:33:28 AM

This Post:
00
235782.149 in reply to 235782.148
Date: 3/12/2013 5:34:12 PM
Overall Posts Rated:
740740
Vrlo zanimljiva ekipa bez velike zvezde

Eto sto te posle psuju sefe .Ne poznajes tematiku.Za njih igra
najsjajnija zvezda mozda cak i sjajnija od Lebronove.

JaVale McGee

Pogled Johna Wall- posle onog vracanja u odbranu mi je odmah posle Djordjeviceve trojke Croatima,Dzordanovih zakucavanja,tri Rodmanove trojke za redom,,Orijevih trojki i Sleppy Flojdove utakmice omljeni kosarkaski dogadjaj.

Mene je samo faciniralo kako se ladno vratio u napad posle te gluposti kao da se nista nije desilo)).

Ima jedan alley oop od ove godine, ali ne mogu da ga nadjem na youtube. Kad je on bacio sa pola terena Faried-u. Ajde nadji mi to da se jos jednom nasmejem slatko.)

Advertisement