@xİstanBuLLsx - @ORLANDO MAGİC: (107 - 99): Yorumlara bu maçla başlamam gerek, çünkü xİstanBuLLsx dahil kimsenin bu sonucu beklediğini sanmıyorum. Tüm sezonu namağlup tamamladıktan sonra play-off ilk maçında faul problemi, rahat çıkma, sebep ne olursa olsun Orlando'nun elenmesi sürpriz oldu. Maçta, önceki yorumlarda Kemal'in dediği gibi faul problemleri etkili olmuşa benziyor. Ancak faulde kenara al demese de bu oyuncular belki ikinci yarının başında oyun dışı kalacaklardı. xİstanBuLLsx'in sezon başlarında sonunculuğa kadar inip konferans finaline yükselmesi, eğer takım NBA'de olsaydı yıllarca hatırlanacak bir olay olurdu. Takımı o noktadan buraya taşımak, xİstanBuLLsx menajerinin başarısını ortaya koyuyor. Atakan'ı geçtiği takdirde -ki geçeceğini düşünüyorum- lig şampiyonluğuna uzanma ihtimali yüksek.
@GrkM #7 - @KhaledBinValeed: (87 - 99): Kendi maçımı izlerken, finaldeki rakibim belli olacağı için bu maça da ara sıra baktım. Üçüncü çeyreğin sonlarında fark Khaled lehine 20'lere kadar çıkmışken, Grkm, son çeyreğe 7-0 başlayarak sonuna kadar mücadele edeceğini göstermişti. Ancak takımlar arasındaki tecrübe farkı ve birlikte oynama alışkanlığı (oyun motorunda bu var mı acaba?) sonuca etki etmiş görünüyor. Birkaç maç önce bu iki takım ligde karşı karşıya gelmiş ve Grkm'in galibiyetiyle sonuçlanmıştı. Tekrarı olur mu derken Khaled, rahat çıkmasına karşın maçı alarak gücünü gösterdi. Finaldeki rakibime şimdiden başarılar. Grkm'i de tıpkı xİstanbuLLsX gibi konferans sonunculuğundan buraya çıktığı için tebrik etmek gerek.
@Galatasaray. - @ATAKAN (92 - 97): Yine son haftalarda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesini Atakan rahat kazanmıştı. Bu kez, o maçtaki kadar rahat olmasa da kazanmayı başardı. Aradaki 5 sayılık fark aynı zamanda Atakan'ın serbest atış çizgisinden bulduğu 5 fazla sayıyı gösteriyor. Maçı izlemedim ama son dakikada yapılan taktik fauller de bu sonucu doğurmuş olabilir. Konferans finalindeki Atakan - xİstanbuLLsX maçı ilginç olacak. Benim tahminim, xİstanbuLLsX'in lig finali için bir adım önde olduğu...
@MKE ORHANGAZİ - @Filtre Kahve (103 - 128): All-star arası sonrası yaptığım çıkış ve iki yeni transfer işe yaradı. Amacım, MKE karşısında ev sahibi avantajıyla sahaya çıkmaktı ve bunu da başardım. Maçtaki 25 sayılık fark sizi aldatmasın. Eğer son hafta MKE'nin pivotu Beitisson sakatlanmasaydı bu kadar fark oluşmazdı. Sakatlığın son maçta gelmesi, MKE'nin transfer yapmasını da engelledi çünkü yapsa bile oynatamayacaktı. MKE, pres yaparak beni 20'nin üzerinde top kaybına zorlasa da, benimkilerin ilginç bir şekilde coşup 21'i hücum 69 ribaund alması planını bozdu. Hem hücum hem de toplam ribaund'da takım rekorlarını kırmuş oldular. Hatırlarsanız sezon başında hedefimin konferans finali olduğunu yazmıştım. Buraya kadar geldim ama Khaled karşısında iyi performans göstersem bile finale çıkacağımı düşünmüyorum. Güzel, keyifli ve elbette sakatsız bir maç olması dileğiyle...