Κάπου μες στο χαμό το έχασα αυτό το postΚατά την γνώμη μου η λογοκρισία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της δημοκρατίας!Είναι σημαντικό να ακούγεται η γνώμη όλων των χρηστών!Δεν σας κατηγορώ όμως γιατί κατανοώ ότι η δουλειά σας είναι δύσκολη και η θέση σας λεπτή!
Δεν είμαστε καθόλου της λογοκρισίας ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.
Απλά πρέπει το δικαίωμα στην άποψη και στην έκφραση λόγου να μην παραβιάζει άλλα δικαιώματα.
Θα στο πω απλά με ένα παράδειγμα. Συναντώ τον Κοτίδη στον δρόμο και του λέω ''Πςςς νεαρέ τι κάνει βρε αυτός ο καταπληκτικός coach ο Αλέξανδρος;''
Θα ήταν υπερβολικό να γυρίσει και να μου σπάσει τα μούτρα; Όχι απαραίτητα!!!
Εγώ από την μία θα υποστηρίζω ότι αυτή είναι η γνώμη μου , ο Κοτίδης όμως θα πιστεύει ότι ένα άθλιο μουσάτο υποκείμενο τόλμησε να τον αποκαλέσει νεαρό και ίσως ακόμη χειρότερο εσένα καλό manager
Η αλήθεια μου λοιπόν είναι η εξής: Ο Κοτίδης είναι ένας υπερφίαλος νεαρός που προσπαθεί μέσα από την παρόρμηση της νιότης του να διεκδικήσει μία , έστω και θέση γαλαρίας, στον κόσμο των ανδρών. Επιπλέον εσύ θα κέρδιζες τους μπουλς του Τζόρταν με 5άδα τους Βύντρα, Τσιαντάκη, Καρεμπέ (μετά τον χωρισμό) , Μύρτσο και τον φανέλα με το εννιά
Η αλήθεια του Κοτίδη τώραΠοιος Αλέξανδρος ρε ; Αυτόν θα τον κάναμε προπονητή του Παναθηναϊκού και θα έχανε από τον Μπαρτζώκα. Και γιατί σέρνει μαζί του αυτό το άθλια διατεταγμένο αποτέλεσμα βλάχικου κούρου ;
Διαφωνία; Άλλη οπτική γωνία; Πολιτισμικό χάσμα; Όχι φυσικά!
Δεν είναι αυτή μία συνηθισμένη σύγκρουση, δεν αναμετράτε το συναίσθημα με την λογική εδώ, δεν θα γράψουν κάτι οι γραφιάδες μας για αυτό δεν το χωράει ο νους τους......ο από καιρό διαμορφωμένος με το ''δηλητήριο'' των βιβλίων και του ορθού λόγου.
Είναι μία από εκείνες τις στιγμές που το ένα Είναι αντικρίζει ένα άλλο Είναι μόνο για μία στιγμή, τα βλέμματα γρήγορα θα πλανευτούν στις εσχατιές του χάους αδυνατώντας να προσεγγίσουν κάτι διαφορετικό από το δικό τους Όλον. Τα βλέμματα όμως γοργά θα επιστρέψουν για την μία μάχη , την μία αναμέτρηση , την αποφασιστική αλλά και κάποιες φορές χυδαία αναζήτηση της αλήθειας.
Δεν θα υπάρξει συμβιβασμός εδώ! Δεν μπορεί να υπάρξει μοιρασιά! Το κάθε Είναι πάνω απ' όλα φοβάται ακόμη και την ελάχιστη απώλεια, μία μικρούλα διαφυγή, ένα τόσο δα ταρακούνημα και σαν χάρτινος πύργος θα κατέρρεε η ύπαρξη που τα ενσωματώνει όλα
.......και τότε ξεκίνησε αυτό που θα ξεκινούσε αλλά δεν θα τελείωνε, αυτό που θα ταξίδευε για πάντα στα αμόλυντα λιβάδια του χρόνου. Η προφορική μας παράδοση ευτυχώς σώζει το γεγονός και αν και ''μπολιασμένο'' από την βαρβαρότητα της φαντασίας και της αυθαιρεσίας μας βεβαιώνει για τα παρακάτω
'' Τότε το πλάσμα Κοτίδης σε μορφή γέρικου πλατάνου τίναξε με την ταχύτητα της αστραπής τις ρίζες του προς το μουσάτο μίασμα,.......οι ξύλινες τανάλιες μονομιάς ξεκίνησαν την Αιώνια αφομοίωση ρουφώντας με μένος την ίδια την ύπαρξη μέσα από τις φλέβες του μουσάτου κτήνους. Όμως μαθημένες καθώς ήταν από καιρό στο αίμα τινάχθηκαν για μία στιγμή ψηλά προς τον αέρα. Είχαν πλανηθεί και δοκιμάσει από το αλκόολ της συμφοράς που από καιρό είχε εκδιώξει το πρώτο αίμα από τις φλέβες του τριχωτού μονομάχου.
Τότε διακόσια και τριάντα και δύο χρόνια μετά το μίζερο έπος ακούστηκε στην πλάση το κάλεσμα της
Last edited by GM-sarithin at 1/6/2015 11:12:06 PM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές