пробуємо створити і реалізувати новий Проект: "Проект 47". вважаю "Проект 43", який був реалізований цього сезону, досить успішним, щоправда не таким, яким би хотілось, оскільки: 1. ми не виграли Утішалку. 2. декілька гравців випало з Проекту, так як окремі менеджери не докачали їх до бажаного. і якщо деякі позиції можна було перекрити іншими гравцями, які тренувались самостійно, то позиція ЛФ вийшла не досконалою. до прикладу, Близнюка я не дуже розкачав, а в подальшому його не вийшло продати в необхідні руки, щоби правильно його дотренувати. ну і про інші нюанси було описано вище.
крім цього, враховуючи попередній проект, маю деякі корективи по тренуванні гравців. також хочеться для свіжого проекту вибрати кращі заготовки, аніж були в попередньому. а для цього активніше буду просити менеджерів, виставляти свіжозадрафтованих гравців на ринок. звісно, якщо вони їх не тренуватимуть. ще хочу почути думки небайдужих, який має бути гравець на кожну позицію для МЗ, до прикладу, якщо він має суму скілів 85. тобто розкинути цю ЗСН по позиціям.
отже, що нам треба для цього:
1. знайти менеджерів, які би під Проект погодились тренувати гравців. а їх нам потрібно 13: 5 - РЗ/АЗ, 5 - ВФ/Ц, 3 - ЛФ.
2. по можливості хоча б на перші 2 сезони найняти додаткового тренера по молодняку. при цьому основний тренер має бути від 4го рівня.
3. менеджеру вибрати позицію, яку він тренуватиме.
4. уже з понеділка, після драфту, визначитись з гравцями, які тренуватимете. тут підійде варіант або з числа власнозадрафтованих, або ж з числа тих, що продаватимуть (тут повторюсь, що буду краще шукати таких гравців, випрошувати їх у інших менеджерів).
прошу записуватись під Проект 47 за прикладом:
1 - РЗ/АЗ - планую взяти (маю) додаткового тренера, основний тренер - 6.
можливо щось забув, добавлю по ходу. готовий вислухати і обсудити ідеї та побажання по Проекту і не тільки. чекаю своїх бачень щодо гравців на кожну позицію по ЗСН 85.