BuzzerBeater Forums

Lietuva - II.1 > 39 sezonas

39 sezonas

Set priority
Show messages by
From: Wazoo

This Post:
00
287091.139 in reply to 287091.138
Date: 7/23/2017 5:24:32 AM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
BC Nikita
Tai kadangi esi vienas is 3 komandu su 8-1, tai naturaliai ir kyla klausimas ar bandysi laimeti lyga? Juk sakoma kad apetitas kyla bevalgant 😁

From: TJFuriano

This Post:
00
287091.140 in reply to 287091.139
Date: 7/23/2017 7:03:57 AM
Overall Posts Rated:
9797
Tai kadangi esi vienas is 3 komandu su 8-1, tai naturaliai ir kyla klausimas ar bandysi laimeti lyga? Juk sakoma kad apetitas kyla bevalgant 😁

Tas tai tiesa Tiesiog bandysiu isspausti maximuma is tokios sudeties kokia turiu, nes finansu rimtam pasistiprinimui nera
Pries sezona, tikslas buvo islikti, apie jokius kovojimus del trofejaus net nesvarsciau Bet matau, kad mano komanda vis del to turi potencialo sukovoti su visais garbingai, tad iki paskutines sio sezono rungtyniu sekundes, reikalausiu is savo zaideju atiduoti viska ka turi, o kokia vieta uzimsiu pasibaigus sezonui, negaliu prognozuoti

This Post:
00
287091.141 in reply to 287091.140
Date: 7/23/2017 8:25:51 AM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
BC Nikita

Tas tai tiesa Tiesiog bandysiu isspausti maximuma is tokios sudeties kokia turiu, nes finansu rimtam pasistiprinimui nera
Pries sezona, tikslas buvo islikti, apie jokius kovojimus del trofejaus net nesvarsciau Bet matau, kad mano komanda vis del to turi potencialo sukovoti su visais garbingai, tad iki paskutines sio sezono rungtyniu sekundes, reikalausiu is savo zaideju atiduoti viska ka turi, o kokia vieta uzimsiu pasibaigus sezonui, negaliu prognozuoti

Diplomatiskasis TJFuriano tiesiog bijo tiesiai sviesiai pasakyt kad ims lyga tik kad bijo prisikalbeti. Iskelus kartele aukščiau ir jos nepasiekus butu nusivilimas, arogantisko erelio paistalai, o dabar po truputi kartele pati keliasi ir net pasiekus diviziono finala tai taps geru pasiekimu. tiesa? 😁

Last edited by Wazoo at 7/23/2017 8:26:46 AM

From: GTP

This Post:
00
287091.142 in reply to 287091.141
Date: 7/23/2017 8:27:27 AM
G.T.P
IV.19
Overall Posts Rated:
3030
Na ka, 2 ieni mokytojo ir mokynio kova :D na gal ne visai taip, bet bus matyt kiek cia pades taktikos ir namu pranasumas man laimeti. :)

This Post:
00
287091.144 in reply to 287091.141
Date: 7/23/2017 12:56:42 PM
Overall Posts Rated:
9797

Diplomatiskasis TJFuriano tiesiog bijo tiesiai sviesiai pasakyt kad ims lyga tik kad bijo prisikalbeti. Iskelus kartele aukščiau ir jos nepasiekus butu nusivilimas, arogantisko erelio paistalai, o dabar po truputi kartele pati keliasi ir net pasiekus diviziono finala tai taps geru pasiekimu. tiesa? 😁

Vikipedija - Arogantiškas žodžio reikšmė: arogántas, išdidus, pasipūtęs, nemandagus, turintis daug arogancijos žmogus. Na i mane nelabai panasu, bet tu sakai, tu zinai Tikrai nemanau, kad imsiu lyga, sia akimirka noretusi pasiekti diviziono finala, bet jau dabar esu patenkintas, tuo ka pasiekiau su turimais zaidejais. Jei ir toliau isliks panasus lygis musu II.1 lygos, tai po dvieju sezonu manau galesiu rimtai sakyti, kad tikslas LBBL, nes tada jau mano maziukai manau bus optimaliausiame taske Ir jei gerai seksis kaupti finansus, zinoma reiketu aukstaugio aukstesnes prabos : ] pamatysim su laiku, kaip, kas ir kur

To: GTP
This Post:
00
287091.145 in reply to 287091.142
Date: 7/23/2017 1:14:06 PM
Overall Posts Rated:
9797
Na ka, 2 ieni mokytojo ir mokynio kova na gal ne visai taip, bet bus matyt kiek cia pades taktikos ir namu pranasumas man laimeti.

Isidesiu rungtynes i svieslente, gal bus idomus macas O savo sakini uzbaigiai taip, kad galima pagalvoti jog tu jau laimejai

This Post:
00
287091.146 in reply to 287091.144
Date: 7/24/2017 3:56:46 AM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
BC Nikita
Juk aš tave pavadinau diplomatiškuoju, sakau kas būtų jeigu tu išsikeltum kartelę laimėti lygą viešai ir jeigu nepasisektų, tai galėtų atrodyti arogantiškai, o dabar viskas gražiai, atsargiai.
Nenustebsiu jeigu laimėsi lygą jau šį sezona, kol visi gana pasyviai sėdi tu aktyviai bendrauji, taktikuoji, komandą stiprini. Į sezono galą komanda bus tik stipresnė o MJO eina tik į apačią su savo seniais, na bet jis turi pranašumą kad jam nereikia minučių dalinti jauniams ir stipriausią sudėti kaskart leist.

To: GTP
This Post:
00
287091.147 in reply to 287091.142
Date: 7/24/2017 4:00:52 AM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
398398
Second Team:
BC Nikita
Na ka, 2 ieni mokytojo ir mokynio kova na gal ne visai taip, bet bus matyt kiek cia pades taktikos ir namu pranasumas man laimeti.

Na nelabai aš tau kuo padėjau dar. Sunku per buzzeri chatint normaliai.
Aš sakyčiau kad jei tavo formos geresnės būtų tai lengvai laimėtum, taktiškai reikės rimtai pasukt makaulę, kad mokytojas nebūtų sumaltas į vienus vartus.

This Post:
00
287091.148 in reply to 287091.146
Date: 7/24/2017 4:19:17 AM
Overall Posts Rated:
9797
Viskas gerai, supratau ka norejai pasakyti, tiesiog juoku formoje idejau ka reiskia zodzio apibudinimas Lyderiaujanciu komandu algos labai panasios, todel per atkrintamasias gales bet kuris, bet kuri iveikti. Nulems papildomi veiksniai kaip zaideju formos, ent, namu arena, traumos, issibaudavimas rungtyniu metu, taktikos, esu atsargus, nes nezinau, kada galiu paslysti, net ir ne nuo manes priklausanciu aplinkybiu Bet super smagu, kad toki debiutini starta turiu O apie MJO kol kas net negalvoju ir net nestudijavau per daug, nes mano pirminiai ir pagrindiniai varzovai Rytuose

This Post:
00
287091.149 in reply to 287091.1
Date: 7/25/2017 1:47:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
Siandien pries Maumalus, mano vienas is pagrindiniu zaideju gavo 2 savaitems trauma Kai jau pradejau kalnus versti, se tau kad nori.. Dabar teks korekcijas daryti, tikiuosi nepapulsiu i duobe ir pergales niekur nedings Bet kuriuo atveju smagu, kad siandien komanda nepasimete ir sugebejo like zaidejai uzglaistyti atsiradusia spraga Sekancios 2 savaites nusimato dar idomesnes, teks labiau galva pasukti kaip cia viska teisingai sudelioti

Siandien MANO REKYVA komanda oficialiai patapo Kompiuterio valdoma. pasiseke tiems, kurie dar nesuzaide rungtyniu su ja. Dabar gales +- santyki pasigerinti

GTP sveikinimai su pergale

Beje greiciausiai teks taures rungtynes aukoti ir susikoncentruoti i lyga

Advertisement