Sveiki, zinau, kad yra mananciu, kad esu is IV lygos, ir esu naujokas siame zaidime. Taip tikrai nera. Manau is esanciu triju normaliu kandidatu (Kirkas, Melagis ir as), tikrai nesu blogiausias. Esu girdejes, kad kai kurie mano kad neturiu patirites siame zaidime. Pradejau zaisti 3-ame sezone vienoje lygoje su Pauliaus V buvusia komanda Cantagupra (as irgi esu su nauja komanda), taigi skaiciuojant metais, Spalio 27d bus lygiai du metai, taip kad manau, kad esu tikrai daugiau patirties turintis zaidejas nei Melagis. Su sia komanda is V lygos pakilau i IV, pirmaji sezona gana toli nuzygiavau taureje, bet namu pranasumo bei randomo deka nepakilau i III lyga. Manau pagrindinis konkurentas yra Kirkas (nieko blogo neturiu pries ji, taciau nuomones jis nera labai geras zaidejas, jei tiek sezonu zaidzia vienoje lygoje, plius principai del atrintamuju normal..). Kirkas yra geras zaidejas, taciau jam gali neuztekti laiko dirbti per du darbus (Visi zinome, kad naujasis dizainas nera pilnai isverstas, tad tai uzims daug laiko). Taigi, laukiu klausimu ;)