Köszönöm a szavaidat és szeretném megköszönni mindenkinek aki segített, drukkolt, nevelte a játékosokat vagy akár csak figyelemmel kísérte a válogatott szereplését.
Ami Panamát illeti úgy döntöttem, hogy a lehető legjobb végső eredmény a fontosabb, ezért választottam a Normalt, valószínűleg mindegy volt, mert a MOTS-ukra nem számítottam, azzal talán nem bírtunk volna MOTS-al sem.
Én személy szerint az elején többet vártam, azt gondoltam, hogy játékoskeretünk miatt a vigaszági világbajnokság legjobb 16 sőt talán legjobb 8 csapata közé tartozunk. Ehhez képest ami történt, azt én személy szerint 3 okra vezetem vissza:
- Sajnos nem ismertem ki időben az új meccsmotort, ezért bekaptunk egy elkerülhető vereséget (Szlovákia).
- Az év elején nagyon rosszak voltak a kulcs embereink formái, emiatt elúszott egy-két lazázási lehetőség illetve pontarány javítás.
- Kétszer is jobban taktikázott ellenfelünk a csapatszellemmel, mindkétszer váratlanul MOTS-oltak (Izrael és Panama).
Az év hátralévő részében új játékosokat fogunk behívni a barátságos meccsekre (Kharkovschenko, Drugics, Dugalits) és kipróbálunk olyan taktikákat, felállásokat, amelyek segíthetnek a következő kapitánynak a csapat tervezésében, összeállításában.
Hogy én személy szerint indulok-e újra a választáson, azt még nem döntöttem el, az biztos, hogy nem volt sajnos idén annyi időm rá, mint szerettem volna... A jövőről többet majd a választásokkor, most várom a Ti véleményeteket is az ifei évről...
Hajrá MAGYAROK! Hajrá U21!