A következő ellenfelem is vett két játékost erre a szezonra $1.2m és $1.25m-ért! Sajna ezt mi még nem tehetjük meg, de nem szabad lebecsülni a csapatomat, mert az igaz, hogy fizetés alapján pl. Szekeres a legtöbb csapat kezdő keretébe nem férne be, de nekem a csapategység és a taktika a fő erősségem! A lehető legjobb formában tartom az összes játékosomat, ráadásul több helyen is jól játszanak a játékosaim (multi skill), ezért, több felállást is tudok alkalmazni, amellyel ki tudják használni a másik csapat gyengeségét! Ráadásul, ha ránéznek a csapatomra, könnyen elbízzák magukat!
Ha azt vesszük, hogy a 9. szezon volt az első teljes szezonunk (Kobe-nak is), akkor jól állunk, szerintem!
A bent maradás szerintem ezzel a csapattal is reális, azokat a meccseket hoztam, amelyeket elvártam a csapattól, még egyet terveztem a keleti csoportból, aztán 4-t a nyugatiból, majd a visszavágókon újabb 3 meccset a keletiből! Ez 10 győzelmet jelent, amely legalább az 5. helyhez elég! A minimális elvárásom a 6. hely, max. elvárás a továbbjutás! :) (csak vicceltem!)