shto se mene tiche, podrzacu samuraja...
medjutim, njemu ce ovog puta biti mnogo teze nego bilu prethodnih sezona... ovaj put, nece morati da sastavlja ekipu od otpadaka koje imamo, niti ce morati da je formira, jer je kostur ekipe tu... ovaj put, pored sklapanja mozaika, trazice se i rezultati, a jedno evropsko prvenstvo i dva finala uteshnog turnira u prethodnih 4 sezone dokazuju da je ova ekipa sposobna da ostvari rezultat, pogotovu shto smo upravo dobili i bolje igrache nego shto smo imali onomad na evropskom prvenstvu...
dakle, ovaj put ce se ochekivati stepenjik vishe, a po mom mishljenju, mislim da bi to mogao biti plasman na evropsko prvenstvo... takodje, mislim da na tom prvenstvu ne bi trebali da budemo turisti - bar jedna pobeda bi mogla pasti... shto se uteshnog turnira tiche (to tek sledece sezone), stasaju novi igrachi konstantno, tako da ce tada mozda biti trenutak i za stepenik vishe (osvajanje), ali otom potom... za sada, mislim da je evropsko prvenstvo neshto shto bi bio i uspeh, ali i realnost
josh jedna bitna stavka... voleo bih da se, po zavrshetku izbora, napravi posebna tema za repku, na kojoj ce novi selektor (nadam se samuraj), napraviti uvodni post sa spiskom igracha koji su u fokusu za prvi tim, kao i za sve ostale na koje se eventualno rachuna (slichno kako je flavius napravio temu za mlade orlove)...
eto, toliko
Last edited by Jabus at 12/15/2009 8:07:22 AM