Rozpocznę tezą że należy postawić na atak .
Jaki ? Moim zdaniem aby wygrać z lepszym (teoretycznie w rankingu)
zagrałbym nowa taktyką Outside isolation w samej nazwie pozwala wypromować gracza na czystą pozycję rzutową.
W równorzędnym składzie reprezentacji promowanych powinno byc aż 4-ech do rzutu z wolnej pozycji.
Moim zdaniem to co piszesz ma sens tylko w teorii. Sądzę, że nowe taktyki iso są niedopracowane i ten wybór gracza który ma najwięcej rzucać jest jakiś dziwny. Jako przykład mogę podać mój pierwszy mecz w PP w tym sezonie.
(29962061). Mecz przeciwko botowi którego wszyscy zawodnicy mieli pensję <5k. U mnie w składzie jeden PG z pensją prawie 80k, jeden SF -pensja 7k i reszta też poniżej 5k. Teoretycznie PG powinien rzucać najwięcej, zwłaszcza że nikt z przeciwników nie był w stanie go zatrzymać. A top scorerem został C z pensją około 3k. Dodatkowo wydaje mi się, że w taktykach iso powinno być niewiele asyst, bo w końcu ten wybraniec powinien dostawac piłkę na izolację i swoimi umiejętnościami samemu stworzyć sobie okazję do zdobycia punktów, a ja miałem 31 asyst czyli całkiem sporo. Z tych powodów w meczu repry nie wybierałbym nowych taktyk, zwłaszcza przeciwko takiemu przeciwnikowi jak Hiszpania.
A co bym wybrał? Nie wiem, musiałbym najpierw przejrzeć sobie kadrę Hiszpanii i ich wyniki w poprzednich meczach :))