е днеска беше ,не знам направо съм безмълвен .....Бяхме в Благоевград с жената при техните за малко и пуснах мача първата част само гледах и си тръгнах ме ,ама като гледах как ме мачкаш направо бях доста изненадан 24-16 като гост ме поведе ,та ме хвана яд че падам така тъпо бях го отписал та сега като го гледах (без да знам как ще завърши инструктирах жената да ми го пусне) та имах 8 фаула само първата част и направо се чудих откъде я вадят тази безобразна стрелба ..Мача завърши с 24-ет фаула на моят отбор ,обаче без нито един изгонен.По интересното беше ,че мача беше измъкнат от резервите т.е. просто предполагам ,че нямаш доста издръжливост затова защото Тонев-47 минути,Мартинело -41,Ратао -42 ,Ричелда- 41 минути престояха и спираха доста добре титулярите за сметка на резервите който направиха 4-ри от 9-ет тройки за отбора плюс 4-ри от 8-ем чадъра ...
Аз да си призная съвсем честно наказателни удари и издръжливост не тренирам от 2 и половина сезона ,може и от повече не съм сигурен на 100%.
Имам и един друг въпрос към Рустакила ,след като виждаш че си ми тъй нареченият "омразен противник" и се предполага че ще се метна ,все пак съм "Колизеума" има 19660 места и трябва да се пълни ако бях паднал от тебе сега щеше да имам на въпроса -
Отборът игра добре в последния си мач срещу Radomir Measures, нашият омразен съперник щях да имам около една точка и така повече от половин сезон ,аз съм се преебвал и съм падал по този параграф и после няма пълнене тая му пуста зала ,а все пак се целя да направя този сезон над 400 хиляди от залата на мач
За да сме честни от мача с тебе Мач за Лигата срещу Radomir Measures $ 376 113
Те т'ва от мене засега