אני לגמרי לא מסכים איתך פה, במידה ולא יהיה כושר משחק, אז לא יהיה כאן כמעט בכלל שום אפקט של לנהל את הקבוצה, אלא המשכורות ידברו במגרש וזהו.. זה לא נראהלי גישה נכונה..
תקרת שכר זה יכול להיות אחד הדברים הכי טובים שיהיו במשחק הזה, רצפת השכר תורמת אמנם לתחרותיות אבל ללא תקרת שכר ההשפעה שלה נמוכה יחסית, במידה ובאמת ישימו תקרה אבל רצינית, לא משהו שאף אחד לא עובר גם היום זה בהחלט יכול להועיל הרבה..אגב - אם היו יכולים להציע כאן מעין עניין של טריידים במסגרתם כל אחד מכניס מה הוא מוכן להביא ומה רוצה לקבל בתמורה אבל באופן אוטומטי.. כאשר ישימו איזה גג של הפרש בין שחקנים נניח שהמשכורת הכוללת בשני הצדדים לא יכולה לחצות את ה20% לטובת הצד השני יכול להוסיף הרבה מאוד למשחק עניין של טריידים..
בכלליות מהניסיון שלי המנהלים של המשחק משתדלים להתערב כמה שפחות בשוק ולהנהיג שוק חופשי ככול הניתן
אני דווקא ממש מבסוט על המשחק וכמה שהוא מאתגר. הדבר היחיד שאני לא אוהב במשחק זה את טקטיקת הסבלני שלא קשורה לשום דבר מהמציאות.
לגבי האמירה שזה לא מציאותי- חברים- צאו מהסרט- זה משחק מחשב לא מציאות!אני זוכר שקראתי ת'רד אחד בפורום העולמי שדיבר על להפוך את המשחק לאמיתי יותר - הוא רצה לעשות פציעות שמסיימות קרייירה של שחקן - ואז צריך ביטוח מקצועי וכו' - זה משחק לא מציאות- מי שרוצה מציאות -יכול לנסות לנהל קבוצת ספורט במציאות.