maruda: to na 100% Wujek Wladekpozdrowienia dla Wujka, może nie spadnie i Pikusia sprzeda
Masz jakąś rodzinę w Chile? :-)Oba mutanty zasiliły ten sam klub.Moje mecze są tak atrakcyjne dla kibiców, że po dwóch na krześle siedzą.:-).Daj mi namiar na tego dileraA to Twoi zawodnicy nie rosną? ooo..... Bug jak nic.:-).Panicznie boję się awansuUwaga! Pilne ostrzeżenie! W naszej Lidze grasuje dwóch fałszywych "kolegów" (nie podaje nazwisk), którzy próbują spuścić Misia z Ligi. Prosimy wszystkich o ostrożność. Ty możesz być następny!Dobrze, już dobrze. . . Ale nie pal już dzisiaj. Odłóż na półkę szklaną rurkę.:-).Kurczę, nie dali się wkręcić. . . :-) Społeczeństwo BB coraz bardziej świadome zagrożeń. Misiu, chyba wyczerpałem pomysly utrzymania Cię wśród nas.:-).No i Niedźwiedź kupił pół Ligi. . I po co tu ciułać udawane dolary jak można sprawę załatwić po męsku:-). Ps. Dzwonił rano domofon. Myślałem, że to ten Twój kurier a to tylko listonosz przyniósł dwa mandaty z wakacyjnych fotoradarów.:-). Kur. . Daj spokój. Tak to już jest jak się wychodzi w piątek na wódkę a wraca do domu w niedzielę.Po co nam forum BB? Mamy telefony, dzwonimy do siebie, piszemy smsy, jest kontakt na FB, Skype, GG, NK, poczta, Zloty coroczne, wspólne imieniny, urodziny, święta, długie weekendy.Ile jeszcze można?:-)Trening kondycji to możesz o kant dupy potłuc.No to teraz masz tyle siana, że nawet koń nie zeżre!..:-)). Na moje oko około 4 tłustych baniek w kasie.:-)Tak. . Tak. . Oczyw. . Nie, nie! Przepraszam, a po jakim kursie?:-). Autor wpisów : Tomileti
Od: ****Miś****Do: Huanito (POL_NT scout) Może zasugerowałeś się że ma tylko 201 wzrostu i na C jest za niski i to Cię uśpiło .... ale jak już pisałem on może jeszcze urosnąć, a tego nie brałeś pod uwagę Od: Banan-mat66Do: ****Miś****co za glupoty ze on moze jeszcze urosnąc..dawno w 2lidze takiego czegos nie slyszalem;POd: TomiletiDo: Banan-mat66A to Twoi zawodnicy nie rosną? ooo.....Bug jak nic.:-). Od: ****Miś****Do: Banan-mat66ok może już nie urośnie ale może pochodzi na siłkę i przypakuje