Айде и аз да драсна 2 реда пък дано да повлека крак и да се посъбудят и другите колеги.
Грешка не е целта на всички А група ,целта е А група със почти готов отбор за А -група и почти готова зала за А група,ако играеш за едната промоция и парите от промоцията по-добре да трейдваш само ,пак същите пари ще изкараш отколкото да идеш и да те бият на тупан да вкараш 500к в драфта и да не изтеглиш нищо и да се върнеш пак във 2-ра или 3-та като...айде да не използвам епитети :)
Както казва Нико ''новако'' се наигра и най-вероятно ще се бори за оцеляване.
Относно първите кръгове какво да се коментира - смешни без форми,без ентусиазъм...тото
Новака пък скоро ще фалира и ще разпродава на парче и после трудно ще събере някакво подобие на отбор,Ако беше толкова лесно да се излезе от групата нямаше да си имаме толкова бивши представители на А-група от сезони
,както и факта, че половина настоящи ,утвърдени отбори от А група са именно от II.3
Абе общо взето ще е интересно след мача на звездите, когато няма купа и отборите ще играят за победи.
И за финал за да видят хората ,че не съм злопаметен и дребнав Нико ако има нужда от помощ за НУ съм на разположения за няколко месеца,ако проявява интерес да драсне ПМ .
П.п. Май станаха малко повече от 2 реда ама влачите от мен да мине :)