Próbálok nem hülye lenni, de csak annyi ésszel gazdálkodhatok, amennyi jutott (nem sok).
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kéne ilyen stílusban írni. Már a mod is figyelmeztetett erre, nem véletlenül. Tényleg nem szép dolog. Arról nem beszélve, hogy a neten könnyű, nem kell hozzá bátorság.
A témával kapcsolatban:
Deakdzso és a többi provokatőr csak azt jegyezte meg suttogó propagandájukban, hogy fekete-fehérnél árnyaltabb a kép, szerintük. Mi ezzel a baj? Nem azt mondták, hogy okosabbak nálad. Ja és mindenki érti, hogy te csak Dzsevasz... és ő csak 2 kérdést... Ismétlem: mindenki értette. Ismét kérdem: mi azzal a baj, hogy azt írták: +1 opcióval pontosabb képet lehetne kapni?
Én azt gondolom, hogy a taktikának nagyobb teret kellene engedni úgy általában, jobban kellene modellezni a meccsmotornak azt, hogy az "igazi" kosárlabdára jobban hasonlítson a játék (lásd pl: terribulls kupameccse csütörtökön, 2pontos erőltetése fölénye, stb-stb).
Ugyanakkor a pénzügyi menedzsment kérdése kb ugyanilyen fontos. Nem ismétlem az előttem szólókat, akik leírták, hogy miért.
Viszont van egy olyan sanda gyanúm - régóta olvasgatva a fórumos hozzászólásaidat -, hogy ez a játék azon része, amiben a legkevésbé vagy sikeres. Ezért - jó szokásodhoz híven - ezt szerinted meg kellene változtatni. Az eszedbe sem jut, hogy ebben a játékban mindenki ugyanazokkal a szabályokkal játszik mint te, mégis vannak, akik nyereségesek. Megsúgom: bárhogy változtatnák a pénzügyi részét a játéknak, ezek a menedzserek az új szabályokkal is jobban gazdálkodnának nálad nagy valószínűség szerint. Ezzel nem - ismétlem: nem! - azt akarom mondani, hogy ne próbálják a fejlesztők jobbítani a játékot folyamatosan, ill. még véletlenül sem akarlak megtámadni/megsérteni.
ui.: én már jópár szezont lejátszottam, és mindig nyereséges voltam. Sosem tréderkedtem. Most kb heti 110k a nyereségem úgy, hogy 6os edzőmet régóta nem cseréltem, úgyhogy fizetése 55k. Igaz van egy nagyobb stadim, a jegyárakat jól lőttem be, nem sajnálom a pénzt 5ös menedzserre, olyan csapatom van, amiben 3 fiatalt nevelek, ill. minimális az egész csapat fizetése, de remélhetőleg elég lesz arra, hogy benntmaradjak és nagy bevételeim legyenek. Stb.
Most komolyan: csak szerencsém van, neked meg peched?