miałem kiedyś dużą frajdę z tej gry :) ale od 2-3 sezonów, od kiedy taktyka polega na tym że grasz LI i bunga, to jest nudne i to cholernie. Wcześniej analizowało się przeciwnika, sprawdzałem co grał, jak grał itd. A teraz? w zeszłym sezonie wygrałem II ligę z bilansem 20-2 i analizowałem 2 przeciwników. I to tyko pod względem czy dać mtm czy 2-3. Nie bawi mnie to. Nie jest to menadżer koszykówki tylko menadżer finansowy - jak zarządzać finansami żeby awansować wyżej. BBB? jak dla mnie kwintesencja wyścigu $$$, masz więcej - ugrasz więcej.
Własnie przejrzałem BBB od fazy ćwierćfinałów (7 meczów na najwyższym poziomie BB)
Drużyny zagrały:
Look Inside : 12 razy
Low Post : 2 razy (2 przegrane)
Man to Man : 13 razy
2:3 : 1 raz (przegrana)
Wnioski chyba nasuwają się same... Gdzie tu jest miejsce na taktykę, analizę, zabawę? Wciskasz jedne ustawienie na początku sezonu i cały sezon grają to samo. Z dobrym składem, ustawionym treningiem formy, nawet byś się logować nie musiał. Wiem że w tym co pisze jest sporo rozgoryczenia ale nic na to nie poradzę. Może w tym sezonie coś BBcy zmienią dzięki blokom, ale nie wiązałbym z tym wielkich nadziei, gdyż przez ostatnie 5-6 sezonów praktycznie spali, i można odnieść wrażenie że byli ślepi na to co się w grze działo. A ze moje stanowisko nie jest odosobnione świadczy najlepiej drastycznie spadająca liczba użytkowników BB :)
Last edited by otek10 at 6/11/2013 5:03:22 AM