1) Kas kasutaksin MEV-i? Kindlasti kasutaksin. See on nüüd ju mängu osa ja sellega pean arvestama. Kas kogu aeg? Vaevalt.
2)Millist taktikat kasutan? Kõik loeb loomulikult mängijatest
Manageridel on treenitavatega omad plaanid. Kui löögirusikas jääb ikka alumistele mängijatele siis tõmbab see koomale ka taktikalisi valikuvariante. Ei ütle praegu ühelegi taktikale kindlat ei.
3)Milline kaitsetaktika? Väga raske jällegi öelda- igal taktikal omad plussid ja miinused (ja neid taktikaid on rohkem kui 2). Eksperimenteerimise jätan vähemtähtsatele mängudele. Kõik oleneb ju situatsioonist...
4) Kui tähtsaks peate viske blokeerimist? Kaitsele orienteeritud KM-l kindlasti tähtis...
Milline treeningkava U-21 mängija treenerile? Kui meest treenitakse ainult U-21 jaoks siis sellest tahaksin kindlasti teada saada, et saaksin ka treeningut suunata meeskonna hüveks... Kui plaan on rohkem tulevikku vaadata peaksin koostööd tegema Rahvuskoondise treeneriga. Oluline- meeskonna mängijad peavad pakkuma erinevaid vaikuvõimalusi erinevate taktikate kasutamiseks. Kui ma näen võimalust treeningu suunamise läbi selle eesmärgi täitmiseks siis võtan kindlasti sõna ;)
5) Kas treenin mehi koondise jaoks? Ei, meeste treenimine minu puhul on ainult minu enda meeskonna jaoks. Et muretseda endale kõrge potentsiaaliga noor kes suudaks ka rahvuskoondisesse tõusta- see nõuab suurt investeeringut. Meeste treenimine ainult U-21 ei ole minu prioriteet kuid kindlasti on ka neid, kes seda teevad. Kas II liigas saab koondise jaoks meest treenida? Keeruline kuid see on kindlasti võimalik.
6) Kas koordineerin noorte treenimist? Treeningu koordineerimine ongi minu puhul peamine märksõna.
7) Kas võtaksin koondise treenimisel endale abilisi? Kindlasti, meeskonnatöö toob raudselt parema tulemuse.
8) Mis on eesmärgid U-21 treenerina? Uued rekordid loomulikult
Kui palju tean praegu noortest? Minu nõrgim külg ilmselt- olen tuttaveelmiste hooaegade tulemustega ja see ongi hetkel kõik...
Edu kõigile!