BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.28 > Pokalbiai

Pokalbiai

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266160.15 in reply to 266160.14
Date: 1/27/2015 2:24:04 PM
Overall Posts Rated:
1111
Man asmeniskai dabar sunku su finansais, tai galvoju dar pora sezonu pasedesiu IV, kad pataupyti pinigu, o tada staigu suoli i III. Dabar yra visai pajegiu zaideju pas mus lygoj :)

From: lMF

This Post:
00
266160.16 in reply to 266160.11
Date: 2/10/2015 10:58:28 AM
Overall Posts Rated:
11
Sveiki, žaidžiu nezinau, gal jau apie 3 metus su pertraukomis. Buvau pakilęs iki 2 diviziono ir tiesiog neatlaikiau konkurencijos ir pradėjau ristis žemyn. Tad nutariau, kad laikas pasitraukti. Bet va, as ir vel žaidžiu :) skriaudžiau cia pora sezonu jus, tai dabar galit atsigriebti. Nes sudėtis pas mane nera kazkas vauuu, bet po poros sezonu galės smarkiai įkasti, na bent taip tikiuosi. O kas liečia zaidimo stilių, tai galiu pasakyti tik tiek, kad nemetau pinigu belenkam, viskas yra gerai pamatuota ir apskaičiuota. Pries ši sezoną pardaviau beveik visa sudėti ir pradėjau komanda lipdyti is jaunu, potencialu ir visiškai nk nekainuojanciu žaidėju. Jau eile sezonu, kai ši taktika pasiteisina. Smarkiai papildai savo biudžetą ir gali ištreniruoti konkurencinga komanda. Taciau jau mąstau šokti laipteliu aukštyn, gal ne ši sezoną ir nekita, bet greit greit jau :)

From: i2ewaz

To: lMF
This Post:
00
266160.17 in reply to 266160.16
Date: 2/10/2015 2:52:46 PM
Overall Posts Rated:
1111
Smagu. kad tik visiems cia sektusi :) Kuo stripresni varzovai- tuo didesne motyvacija pastangu ideti ir mastyti :) as dar vis ieskau savo strategijos. dabar pora jaunu neblogu treniruoju, bet kada juos apstatyti kitais. Stai kur klausimas :)

This Post:
00
266160.18 in reply to 266160.5
Date: 2/26/2015 4:03:08 PM
Overall Posts Rated:
9797
sveikas. Man cia sis sezonas ketvirtas. Mano pagrindinis tikslas stengtis islaikyti visose pozicijose balansa (tiek zaideju, tiek treneriu atzvilgiu). Kas imant treneri, kiek is forumu pasiskaitinejau tai 4 lvl treneris nuo 6 lvl nelabai dideles itakos turi (treniravimo, tobulejimo prasme), o vat kainos ir atlyginimo atzvilgiu gana zymiai skiriasi
As komanda taip pat pradejau lipdyti nuo keliu perspektyviu jauniu, o si sezona aplink juos apstaciau keliais vyresniais, bet labiau patyrusiais zaidejais. Siuo atveju savaites pelnas nera didelis, bet mano tikslas si sezona prasimusti I aukstesni diviziona, o ten vel atsijauninti ir stengtis neiskristi zemyn
Siaip visada siek tiek lesu atsidedu arenos pletrai, nes man asmeniskai kol kas tai pagrindinis pajamu saltinis.
Taktikas naudoju priklausomai nuo varzovo pajegumo ir stiliaus, visada stengiuosi pries silpnesnius varzovus zaisti atsipalaidavus ir keitineti puolimo bei gynybos taktikos, taip klaidinant pagrindinius priesininkus)

Sekancios rungtynes ErelisLT pries Klaipedos Argus. Kokios butu jusu prognozes?

This Post:
00
266160.19 in reply to 266160.18
Date: 2/27/2015 7:08:28 AM
Overall Posts Rated:
1111
Smagu, kad dar kazkas pasireiske pokalbyje :) Turetum pakilti si sezona, nors po praeito nesitikejau, kad busi lyderis. Manau dauguma pries silpnesnius varzovus deda kitas taktikas. Nors as cia nepasizimiu ivairove. Jei pergale garantuota dedu atsipalaidaves ir greitas atakas, kad bent statsu pasirinktu zaidejai :) Ziuriu tau sunkiausia pergale pries mane buvo kaip bebutu keista.. Tas nelemtas pralaimejimas 3 taskais po pratesimo... Ech :) Be to esi pagrindinis varzovas mano, tai nenusimato man daug kamuuoliuku sitoj vietoj :D O del sekanciu tavo varzybu tai manau laimesi. Musu divizionas nepalyginamai stipresnis uz ju.

This Post:
00
266160.20 in reply to 266160.19
Date: 2/27/2015 1:44:26 PM
Overall Posts Rated:
9797
Kas liecia tas rungtynes yra labia paprastas paaiskinimas visu pirma nuvertinau tavo komanda visu antra tu atidavei visas jegas (mano normalus), tu cia gavai didesni pliusa, bei as neatspejau tao puolimo taktikos ir taktikos greicio, dar gavau gan nemaza minusa ir plius ginybine taktika pasirinkau 2-3 nes galvojau per centrus zaisi, bet vel prasoviau tad bendrai viska paemus 100% viska padariau neteisingai, bet mano laimei man nusisypsojo sekme, nes tokias rungtynes turejau pralosti

This Post:
00
266160.21 in reply to 266160.20
Date: 2/27/2015 3:22:14 PM
Overall Posts Rated:
1111
Jei nematei tai idomumo delei paziurek paskutine minute varzybu situ (4 kelinio). Ten totalus lucky tu buvai :) O siaip grajus geras. Nes analizuoti varzovus yra bene dar idomiau negu siaip savo taktika galvoti :) Matei, kad megstu zaisti per aukstus todel ir nusprendei deti tokia taktika, o as matydamas, kad daznai speji varzovu puolima pagal ju tendencijas tycia isbandziau kazka naujo. Kaip bebutu gaila- nepaejo, nors nedaug truko :) Beje, atidaviau visas jegas, kurios buvo likusios is pries tai varzybu. Kadangi buvo TV macas ten isejo viskas, o pas tave tik 4-5 energijos, tai skirtumas nedidelis :P

Last edited by i2ewaz at 2/27/2015 3:25:54 PM

This Post:
00
266160.22 in reply to 266160.21
Date: 2/28/2015 2:16:07 PM
Overall Posts Rated:
9797
Butent tas rungtynes tarp musu kur buvo maciau gyvai, tad zinau kaip ten kas buvo Beje siaip gerai darai kad ranku nenuleidi net ir pries lyderius zaisdamas, nes kiti net nesistengia kazko pakeist..

Nu va siandien sutvarkiau Klaipedos Argus be gailescio Jei atkrintamosiose staigmenu kas nors nepateiks, manau labia realus sansei prasimust I aukstesni diviziona. Butu super

This Post:
00
266160.23 in reply to 266160.22
Date: 2/28/2015 2:40:54 PM
Overall Posts Rated:
1111
Jei jau losiu tai ir bandau kazka pakeisti. Jau vien todel cia ta tema sukuriau, kad bent kazkiek pajudetumem bendravime. Norisi zinoti pries kokius cia "fruktus" losti reikia :) Sveikinu del Arguso. Jau maciau rezultata ir pries tai. Sergu tai guliu lovoj ir ner ka veikti ir seku rezus :D .. Sekancios man pries ji. Reiks kanors mandresnio primastyti kaip ir pries tave ir tiketis, kad paeis :) Siandien man buvo geros varzybos. Aisku ne pries lyderi. Paziurek statsus jei idomu :)

This Post:
00
266160.24 in reply to 266160.23
Date: 3/4/2015 6:48:20 AM
Overall Posts Rated:
9797
kiek matau pries klaipedos argus nepaejo rungtynes pastebejau kad atsirado naujas konkurentas del 1 vietos lygoj izimus gana greitais tempais stiprinasi sudeti bus idomi chempionato pabaiga, tikiuosi nebus fiasco
o

Advertisement