Samo malo popravim/dopolnim:
- Met iz skoka NE trenira tudi notranjega skoka, ampak se sekundarno trenirata še razdalja meta in prodiranje.
- Obramba pod košem NE trenira tudi zunanje obrambe. (Razen mogoče po naključju s križnim treningom.)
- Kaj se trenira pri 1 na 1 poleg prodiranja in vodenja je odvisno od tega, na kateri poziciji se trenira. Vsekakor pa se Jump Range ne trenira tu zraven. Se pa vedno met iz skoka.
- Pri podajanju se NE trenira met iz skoka.
Ostalo bolj ali manj drži, čeprav tudi za blokiranje pri treningu skoka nisem ravno prepričan
Glej to sem preverjal pred leti seveda ne zanikam ,da sem lahko križni trening zamešal s napredovanjem skilov tako ,da bi se rad lepo zahvalil za vsako napako! Tako ,da popravite ,ko se nekdo oglaša a ga za vsak slučaj vseeno preverjajte! Nisem rekel ,da nima prav le rekel sem ,da tisti ,ki mi ugovarja včasih ima prav včasih pa tudi ne. Trenutno se mi še vedno zdi ,da se trenirat brez računalnika ,ki ti določa plačo kmalu ne bo več dalo kakovostno trenirat. Zakaj glejte samo uničene višje potenciale!
O čem govorim ,če ima ( da ne bo napake lastniki klubov so se strinjali s uničenjem svojega igralca ,da je igral za U21 a so tudi razumeli je pa drugo vprašanje) ! Zakaj gre če ima Večno slaven 250 000 plače in Centrovske skile 18+!!!
Najbrž ni noben 1 ligaš tolk domoljub (NOR) , da ga bo z zunajno obrambo 2 do 4 dal trenirat na Oi saj bo izpadel iz 1 lige kot je bivši selektor Afrika pa noben ni videl razloga pač pa so vsi mislili ,da se je naveličal igrat! Torej 3 leta trenirat na OI Point guard , ker je igralec pri 26 letih prestar za hitro dvigovanje zunajne obrambe! lp