kiku ve floydian maçı locadan yan yana izlemektedirler. görünüşe bakılırsa kiku ev sahibi olmasına rağmen cabernet sauvignon karşısında da rezil olmaktadır. devre arasında floydian kiku’dan izin ister.
floydian: bir su dökmenin vaktidir. bana beş dakika müsaade.
kiku: müsaade sizin buyrun efendim tuvalet koridorun solundaki üçüncü kapı.
kiku floydian’ın başka yere yöneldiğini görür, sesini çıkarmaz. biraz sonra floydian’ın dj kabininde olduğunu fark eder. telefonunu mu gösteriyor o? neyin peşinde bu adam? dj jakı gönülsüzce floydian’ın telefonuna takar. şarkı çalmaya başlar. ve kiku’nun kabusu olacak o nakarat gelmiştir:
we don't need no education.
we don't need no skill control.
no dark sarcasm in the training court..
coach! leave those kids alone!
all in all it's just another string in the net!
all in all you're just another string in the net!
https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-Ukiku sözleri duydukça çıldırmaktadır.
-ne demek “eğitime ihtiyacımız yok”
ne demek “yetenek kontrolüne ihtiyacımız yok”
ne demek “antrenman sahasında aşağılanmak yok”
ne demek “koç! rahat bırak çocukları!”
neymiş neymiş? “hepiniz ama hepiniz filedeki bir başka ipten ibaretsiniz” mi?
neymiş? “filedeki bir başka ipten başka bir şey değilsin sen” mi?
kiku: olamaz! kapatın şunu! derhal kapatın! manyak mı bu adam! bütün gençlerim isyan edecek.
dj kabinine koşturmaktadır. kiku’nun genç oyuncuları basketbol topunu kemirmeye başlamıştır bile. kiku dj kabinine gelir.
kiku: hocam siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz?
floydian: keh keh keh! o çaldığınız şarkılar canımı sıkmıştı biraz pink floyd çalsın istedim.
kiku: hey dj! kovuldun. tazminatını da ödemiyorum git kime şikayet edersen et istersen djler sendikasını kapıma getir. genç oyuncularıma dolayısıyla takımıma verdiğin zararı ne yapsan ödeyemezsin. artık pikaptaki bir başka plaktan ibaretsin! hey sen! evet sen! floydian! bu yaptığını asla unutmayacağım. intikamım acı olacak!
floydian: keh keh keh! unutulacak gibi mi sanki. bir sonraki şarkım pırlanta gibi gençlerine gelsin:
shine on you crazy diamond! parıldasın senin şu çılgın elmas çocuklar. keh keh keh…
https://www.youtube.com/watch?v=8UXircX3VdM