BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
304706.14 in reply to 304706.8
Date: 6/8/2020 4:28:23 AM
Confusing Pigs
Extraliga
Overall Posts Rated:
126126
Second Team:
Confused Pigs
K tej komunikácii.. snažím sa rozobrať každý odohratý zápas obzvlášť keď ide o dôležitý zápas pre nás.

Za ostatné 2 ROKY (od 3.6.2018) si napísal 14 - slovom ŠTRNÁSŤ príspevkov. Jedna sezóna trvá cca 3,5 mesiacov... Musím povedať, že veľa dôležitých zápasov sme asi teda neodohrali počas tvojho trénovania repre!

súkromná komunikácia?....Tá fungovala vždy a aj funguje nonstop stále pre každého manažéra ochotného trénovať tu si myslím že nieje čo meniť

Tak neviem ako u iných, ale môj Kresák bol v repre U21 a nikdy som žiaden BBmail od Teba nedostala..

Práve komunikácia, nezáujem a len akési vozenie sa po prúde s nastavovaním zápasov z tvojej strany bolo a je hlavným cieľom mojej kandidatúry!

This Post:
00
304706.15 in reply to 304706.14
Date: 6/8/2020 4:56:15 AM
ŠBK Handlová
II.3
Overall Posts Rated:
5858
Kresák - potenciál 10 (HoF), má na starosti tréning zajino, tak sme dohodnutý že do ich tréningu sa nemiešam tak už prosím nezhadzujte silou mocou :D a veď áno... teraz by som chcel teba vidieť odohrať vôbec nejaké dôležité zápasy s tím kádrom aký po minulé sezóny bol a o ešte uvidíš čo ťa čaká teraz ak sa ti podarí ma zosadiť z miesta :D
Držím ale palce možeš to skúsiť s tími hráčmi aký sú k dispozícii ja ti len môžem povedať že tých dôležitých zápasov moc nebude :)

This Post:
00
304706.16 in reply to 304706.15
Date: 6/8/2020 6:37:54 AM
Vidiečania
Extraliga
Overall Posts Rated:
4040
Second Team:
Vidiečania "B"
Myslím si že pokiaľ máš cieľ postúpiť zo skupiny, tak každý jeden zápas je dôležitý. Nehovoriac o Turnaji útechy, tam rozhoduje už úplne každý zápas keďže pri nasadení do pavúka je pri rovnosti výhier a prehier druhé rozhodujuce kritérium skóre.
Takze ak berieš ako dôležité zápasy len 3 zo 7 v prípade ME, tak potom sa nebavme o nejakom postupe zo skupiny. Favoriti nie sme, keby sme boli tak potom tento argument by som aj bral.

Na tím by som sa nevyhováral. Na kvalite tímu sa odráža kvalita a záujem samotného trénera reprezentácie. Viď zajino pri NT. Komunita je v porovnani pred pár rokmi v poriadnych ... a napriek tomu dokážeme vďaka jeho práci stále byť konkurencieschopní

A k tej komunikácii sa pripájam s zuzze. Mesiac sme minulu sezónu čakali na nejaký príspevok.
Prebidoval som ta keď som kupoval Kolibara. Ten hráč ma na to pri riadnom tréningu byť v u21 budúcu sezónu. A nedostal som žiadny BBmail od teba. Ani ohľadne Kolibara (keď už som ti ho vyfúkol, ako vieš že som ho kupoval kvôli tréningu?) a ani ohľadne Veška.

This Post:
11
304706.17 in reply to 304706.15
Date: 6/8/2020 3:32:15 PM
Confusing Pigs
Extraliga
Overall Posts Rated:
126126
Second Team:
Confused Pigs
Kresák - potenciál 10 (HoF), má na starosti tréning zajino, tak sme dohodnutý že do ich tréningu sa nemiešam tak už prosím nezhadzujte silou mocou a veď áno... teraz by som chcel teba vidieť odohrať vôbec nejaké dôležité zápasy s tím kádrom aký po minulé sezóny bol a o ešte uvidíš čo ťa čaká teraz ak sa ti podarí ma zosadiť z miesta
Držím ale palce možeš to skúsiť s tími hráčmi aký sú k dispozícii ja ti len môžem povedať že tých dôležitých zápasov moc nebude

Klud. Nie je potrebne sa hadat/urazat. Musis uznat ze tej komunikacie nebolo mnoho. Aj ked je hrac koordinovany inym manazerom ja by som sa zaujimala o to ako bude vyzerat a s cim mam pocitat. Mozno mame nato rozny pohlad a o to ide, tak je to spravne.. Ak by ma aj zvolili urcite netvrdim ze razom zacneme vyhravat. Tvrdim ze to chce zapojit a skusit ozivit komunitu a manazerov k tomu aby trenovali a zaujimali sa o tuto hru. Uz ja pocitujem potrebu mat lepsich reprezentantov ako mam pre potreby svojho timu a jeho zlepsovanie. A to sa da len tak ze bude viac manazerov trenovat a ti vyprodukuju lepsich hracov, zvysi sa konkurencia a ta bude nutit zlepsovat sa vsetkych.
Mier