BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'67

U21 CT'67

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
00
326140.14 in reply to 326140.13
Date: 2/3/2025 12:23:51 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17371737
Second Team:
Utopia Tigers
албанія. в них склад трошки сильніший за попередніх суперників, є гравець 22к. але! цей гравець у формі 6. всі матчі цього сезону албанія грала карусель/персоналку і я не бачу що може це змінити. минулого сезону вони щоправда одну гру зіграли іншою тактикою ніж усі інші, тобто теоретично можливо. спробуємо сьогодні зіграти інутрішню ізо. для різноманіття, тестів, та й форма краща, хоча склад і не такий, яким теоретично можемо зіграти цю тактику проти сильного суперника.

From: Tiger
This Post:
33
326140.15 in reply to 326140.14
Date: 2/3/2025 2:46:48 PM
Kharkov Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
17371737
Second Team:
Utopia Tigers
(78202)
гра бул як дві різні гри: до травми лещенка, та після. його травмували на 3й хвилині 3й чверті. ми вели в рахунку 68:34, реалізація 62%, 28/45, за підборами в нападі 6/11, за фолами 5/11. після травми рахунок 41:30, 43%, 16/37, підбори в нападі 4/11, фоли 9/6. так, ми все рівно виграли і "цю гру", але після першої половини очікувалась загальна перемога десь +60, а не +45
албанія зіграла ті ж самі карусель з персоналкою. вповна вгаадйка і 3-2 майже повністю закрили періметр: два триочкових вони все ж таки закинули. 2/30. та й на йнших ділянках майданчику захищались ми гарно. +14 перехоплень та 8 блоків. лещенко відіграв відмінно, 21 хвилина, 13/16, 33 бали. якби не травма, чи зумів би він за ті 5-6 хвилин що йому залишалось зіграти набрати ще 11+ очок і потрапити до топу? нажаль не дізнаємось. каховський також зіграв відмінно: 9 асистів, 3 перехоплення і 5 очок на додачу. манько зіграв гарно. але від цих двох очікувалось більша активність в завершенні, а не 6 кидків на двох. але всі кидкі забрав до себе лещенко. і великі. щось подібне я цього сезону вже говорив, що не всі малі атакують так багато як хочеться. в нас вони всі можуть показати клас, але двигун не розподілює кидки рівномірно на всіх. так, гравці не ідентичні, але різниця в них мінімальна
тепер до меньш приємного. великі зіграли на так гарно. чеберячко ще ок, хоча якби було 5/9 я був би більш задоволений ) гарань гарно. але більша активність була від МФів. і від погорєлова с бородаєм очікуєшь більшого рпоти такого суперника ніж 40-42% і усього 1/5 триочкових на двох. доречі, пробував кидати лише погорєлов, хоча бородай в цьому навіть кращий. про малих запасу взагалі мовчу: в деркача лише 3/10 і 4 втрати (половина командних) а в дем'яненка та дячука-ставицького лише 4 спроби на двох за 20 хвилин гри кожного. і я не скажу, що гравці запасу гірші. 1 рівень тут, 1 рівень тут. а отримуємо недобір очок. хоча, зробимо такожпослаблення на те, що гра була трохи тестовою, інакше ми б зіграли раннє з трохи іншим складом і думаю очок біло б більше. але тести також важливі, особливо коли вони не критично впливають на результат

наступні чехи