frende bez ljutnje,ali onih idiotskih paljenja koje kakvih stvari na stadionu pa to nema nigdje,topovski udari...to stvarno nema smisla,cestitke na pobjedi koja vam je poklonjena od strane butine,ali neka pa niste uzeli trofej vec 4 godine i vrijeme je da se malo veselite...ali kad cujem mamicu cigane iz usta onih koji bi dali sve da ga imaju,i onda to jos apostrofira onaj polupismeni idiot,pekar,dodje mi da umrem od smijeha ili tuge,svejedno...cinjenica je da dinamo nije zasluzio proci dalje,ali ponasanje gradjana splita i navijaca hajduka,bacanje banana na stadion,rasizam u najgorem obliku,o tome se ne pise nista ili vrlo malo,pa pola tog "vrhunskog" navijackog dekora je za zatvor,ili da ne mogu ili nece prepoznati kamermana od navijaca dinama,pa ljudi dobe batina na poslu...strasno,mi zivimo u supku europe i dicimo se necim sto se zove derbi...derbi,hajte molim vas,je derbi svinjca A protiv svinjca B,a gledaju ih paraziti naseg drustva,a uz sve to,mi to i placamo iz svojih dzepova,a nasa djeca gledaju na tv-u i sto je najgore idoliziraju te poluljude i sportase...sramota...Ibricic? covjek vrijedja inteligenciju normalnih ljudi svojim izjavama a pola Splita ga dize u nebesa, kaj smo vam mi krivi kaj nemrete dobit istru,varteks,zadar i ostale hrvatske "prvoligase" ? ,ili smo vam mi krivi kaj vam dragulji ko Ticinovic sjede na klupi, ti navijaci hajduka,TEBE,apslutno ne svrstavam u tu kategoriju,pljuju zagreb i gradjane zagreba,a 99 % njih ili ima familiju u zagrebu ili ih zaposljava neka zagrebacka tvrtka,oni u biti pljuju tanjur iz kojeg jedu vec godinama...pun mi je k.... tog ponasanja,odnosno malogradjanstva...da se ne bismo krivo shvatili toga ima napretek i kod nas...u jednakim kolicinama...zato pravih navijaca i vise nema,bit ce ih jos manje,stadioni ce zjapit prazni,a ljudi ce,primjerice,sa svojim obiteljima odlazit na Medvescak,koji igra,kako kazu ljubomorni,tamo neku 8 ligu europe...A KAJ to molim vas igraju Dinamo, a pogotovo Hajduk,koji ime drzave hrvatske tako lijepo zastupa po europi,u selima kao sto su Shelbourne,Debrecen,Byrkara, sve elitna mjesta u Europskoj zajednici...Nemrem vise...
Zato molim Vas, smatram igrace ove igrice puno pametnijima i inteligentnijima od te hrvatske tuzne svakodnevnice i nemoj te velicat ono sto je iskljucivo za osudu....
pozz
Last edited by Jay Gee at 4/8/2010 3:32:03 AM