Svima je jasno da si varao i ne mozes da se opravdas.
CHEATERI napolje iz igrice!!!
GM reaguj.
Ajde ne lupetaj i ne provociraj bez veze...postoji procedura u pravilima kako se sta radi pa izvoli...a ja da svakome od vas ponavljam istu pricu nemam nameru.
EDIT: kraca verzija - ako nesto sumnjas - prijavi i onda ce neutralni GM-ovi to da odrade (nemam pravo ni ja koji sam u sukobu interesa). Upravo to se i desilo u poslednjem slucaju sa Galierom. Epilog odluke je izmedju GM-ova i osumnjicenog. Znaci, u slucaju da bilo ko sumnja u varanje moze JEDINO da slucaj prijavi i tu je TACKA! Nikakve informacije, raspitivanje ili rasprava na forumu po tom pitanju nije dozvoljena!
Ja cu sada da budem kao D, nije da napadam G ili da imam nesto protiv njega, ali se stvarno pitam...
da li ce nas serif ikada uzeti znacku? Da li ce nekada zapucati, da li ce ikada stati na neku stranu, pa makar to bilo sa one strane zakona ali samo da mu vidimo tu znacku.... c,c,c,c kladim se da je zuta :)
Koliko sam shvatio iz XYZ puta do sada, nas G uglavnom sve prepusta drugim G-ovima, tako da mu dodje kao da ga i nemamo...
Stvarno se ne secam kada nisam dobio odgovor "da je on neutralan"
... gresim li? Mislim mozda...ali stvarno ne mogu da se setim. F-1 ?