BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 Debatai

U21 Debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199901.140 in reply to 199901.139
Date: 11/5/2011 7:38:03 AM
Overall Posts Rated:
1212
Maciau cia ir apie mane kalba prasidejo, norejau tik pabandyt kaip seksis rinkimuos, istikruju ir nesitikiu laimet, manau laimes Kazlekas, aisku gaila tada U21, bet ka padarysi. As beje planuoju trauktis is rinkimu, nes darbo turbut bus daug su U21, tiesa sakant net neisivaizduoju, kaip rinktines trenerio darbas atrodo ir dar esu abiturientas, tai trenerio darbui liktu mazai laiko, na nebent kas padetu, jei isrinktu. Zodziu laukiu jusu nuomones ir tada nuspresiu. Jeigu trauksiuos is rinkimu siulau balsuot uz meka vis del to patyres manageris ir dar plius ne klaunas :).

From: BB

This Post:
00
199901.141 in reply to 199901.140
Date: 11/5/2011 7:41:26 AM
Overall Posts Rated:
1818
kad padėt yra tam asistentai :)

This Post:
00
199901.142 in reply to 199901.133
Date: 11/5/2011 8:09:12 AM
Overall Posts Rated:
561561
Geriau jau kaip vadini klounus, bet drasius, nei baili kuris niekad net nekandidatavo...Bet gal ir aciu Dievui, su katastrofiskais artimais buzeri dar sugalvotu vel bandyti uzkariauti...O del verkimo, preitoje temoje teisingai apie tave parasiau...Kiti neverkia o pasirenka ir balsuoja arba patys kandidatuoja. Jei adibasas ateitu ir atsakynetu i klausimus o ne lindetu pasislepes ir bijotu laimeti, ar mekas butu bent kalba parases ir man per skype nerases kad nezinociau ka daryt jei isrinktu, kad tik nebalsuotu uz mane. Tai pats turbut buciau isbalsaves uz viena ar kitai ir ramiai nesukes galvos, bet kai kandidatu nebeliko, teko prisijungt prie geriausio aktyvumo srytyje ir padeti jam, kad tikrai viskas butu tvarkoma gerai. Net jei manes nebutu Kazlekas is esamu kandidatu susitvarkytu geriausiai, vien del aktyvumo, yra skype chatas ir pan, bendrauja su kirku, manimi, pupkiu ir kt. garsesniais menedzeriais, net jei nezinotu ka daryti kokioje situacijoje pasiklaustu kirko, jau buvusiu treneriu, padejeju is chato prisirinktu ir padarytu viska gerai. Niekad nepadarys tie gerai, kurie nezino ka daryti, bet tyli. O pagal aktyvuma matosi kad kiti konkurentai tokie butu. Man net nas kjczdhgkldhl geresnis kandidatas ir tas kitas jeger nei mekas ir adibasas, nes jie bent po keleta sakiniu parase, buvo aiski ju ideja tiesiog sudalyvauti o ne laimeti. Meko idejos isvis nera, adibaso irgi nesuprantu.

This Post:
00
199901.143 in reply to 199901.136
Date: 11/5/2011 8:14:13 AM
Overall Posts Rated:
561561
As irgi nesuprantu to. Prabalsavau uz Ucana, pasitrauke, prabalsavau uz Tyusa, pasitrauke. Krc kaip mazi vaikai. Neliko uz ka balsuot, pats prisijungiau prie rinkimu.

This Post:
00
199901.144 in reply to 199901.140
Date: 11/5/2011 8:20:11 AM
Overall Posts Rated:
561561
Aisku traukis, mokslai svarbiausia ir netrukdyk mums laimeti, dar laimesi ir neturesi kada valdyti, busi kaip vaidas tik blogesne jo kopija. Del Meko jau parasiau, kad jis irgi nenori laimeti, su tais paciais tikslais kaip tu uzsiregino. Bet zmonems, kurie nemegsta manes ir kazleko ir nori balsuot uz ka kita tikrai siulyciau jau geriau uz meka nei tave. Ne del to kad tu blogesnis, bet ji bent jau pazistu :) Ir laiko jis manau turetu, jei jau laimes ir noro manau atsiras kazka daryti, aisku jam reikes komandos, bet atsiras daug manau besisiulanciu padet, o gal ir vienas viska darys. As tai kai pasirinkau kazleka, tai nebeperbeginesiu i kita puse. Kai rinkausi tarp ju mekas savo zodziais kuriuos jau pacitavau mane nuvyle, nes maniau kad rimtai kandidatuoja.

This Post:
00
199901.145 in reply to 199901.144
Date: 11/5/2011 8:22:06 AM
Overall Posts Rated:
1111
Cia dar geriau. Isviso kaip Baltarusija - demokratiski rinkimai is 1 galimo pasirinkimo ...

From: BB

This Post:
00
199901.146 in reply to 199901.144
Date: 11/5/2011 8:26:28 AM
Overall Posts Rated:
1818
Nu jo, čia visi užsiregina , o kai matos, kad gali laimėti ima sakyt, kad neturės laiko ir t.t. ( išskyrus Kazlėką su Karandašu). Tai ko jum regintis, jei paskui bijot, kad galit laimėt? Geriau nesireginkit, o tegul reginas tie kurie tikrai ruošias dirbt. Mano manymu Kazlėkas su Karandašu geriausi. Todėl duodu balsą Kazlėkui :) :
Jūs jau balsavote už Kazlėkas!.

This Post:
00
199901.147 in reply to 199901.145
Date: 11/5/2011 8:34:03 AM
Overall Posts Rated:
561561
Nieko nepadarysi :)) Ten Lukašenko, cia bus Pauliušenko :D:D:D Pyk nepykes bet balsuosi uz mano kandidata ir musu dueta :)) Kita kadencija galesi uz mane isbalsuoti nes busi patenkintas darbu ir kandidatu bus konkuruoti daugiau, nes visad ant gero nori visi ateiti, kai blogai tik drasus zmones. Pagalvok apie blogiausia varianta, jei bus tikrai lb blogai, kita kadencija jau zinosi ar sugebejau kad ir asistento pareigas gerai atlikti ar ne ir galesi kita kandidata pasirinkti. Tai 2 veikejai jau bus atkrite is rinkimu. Niekas nenori is patyrusiu menedzeriu eiti i U21, nes zino kad cia tik gera varda susigadinsi o ne pasikelsi. Darbas isties sunkus ne kaip Nt kai sedi ir nieko nedarai beveik. O ir rezultatai pasimato tik po 4 sezonu, 2 kadencijos gale jau losi su pirmais savo jauniais, kurie tikrai pirmieji gali buti ir nevisai pavyke, visgi nauji zmones turi priprasti prie savo pareigu ir isivaziuoti i darba. Todel garbetrosku ir nematome U21. Pats kodel anksciau niekad i U21 nekandidatavau ? Butent del sitos priezasties, elgiausi protingai leisdamas vienam po kito susimauti. Kirko darba tik ivertinciau gerai. Ucanas amzinai buvo nepasiekiamas ir nekart nesusisiekdavo su geriausiu jauniu savininkais, vaidas isvis mires, Aukselis daznai net sudeciu nesudedavo del bociaus Baltarusijoje, apsirgdavo daznai jis ir jis ji "lankydavo" po Vilniu vaikstynedamas :))) Nu, kam tokiu reikia kurie nenori ? Geriau jau kad ir prastesnis kandidatas bet tas kuris nori. O mano nuomone ir patirtimi ir ziniomis tai geriausi 2 Lietuvos kandidatai isvis per visa istorija kandidatave i U21. I Nt visada puola visa grietinele, nes garbes troksta o ne dirbt.

This Post:
00
199901.148 in reply to 199901.142
Date: 11/5/2011 10:16:10 AM
Overall Posts Rated:
123123
Tu gal vietoj miltų kitokius miltukus pradėjai vartoti? Aiškina man apie kažkokius katastrofiškus artimus, kur prieš 10 sezonų turėjau. Rinkimai šitie cirkas - prieš pat deadline'ą pasitraukė normalūs visi kandidatai. Likę top 5 prašo, kad už juos nebalsuotų, nes laiko neturės. Tai čia normalu? Aš laiko neturiu tokiems užsiėmimams, tai ir neprasidedu, ar irgi reikėtų išsikelti ir tada verkti kad nebalsuotų už mane? Nerimta. Iš vis atiduoti postą bičiukui, kuris tik prikolina, tai ką aš žinau. Geriau balsuosiu už kokį IV lygos menedžerį, kuris bent stengsis rimtai, o ne ant prikolo ir raginsiu visus lygiai taip pat balsuoti už ką kitą. Tai yra mano pasirinkimas ir mano teisė. O jei tai nepatinka tau, tai čia tavo problemos ir man giliai šitoj vietoj px.

This Post:
00
199901.149 in reply to 199901.148
Date: 11/5/2011 10:31:04 AM
Overall Posts Rated:
561561
Ragink kiek tu nori, visi zinom kad laimes kazlekas.Tik neskleisk dezinformacijos, kazlekas niekad neprase kad nebalsuotu uz ji, priesingai praso kad balsuotumete uz ji ir pazada rimtai ir atsakingai darbuotis. O tu esi uzgautas berniukas tad pliauski niekus ir balsuok uz ka nori, suns balsas i dangu neina, tad tavo 1 balsas irgi nenueis. Balsuok uz ta asiojfsdkfsdkl, jis sake 4 balsus jau turi, busi 5 balsas :D , Jegeris paprase aiskiai nebalsuoti, mekas irgi, adibasas irgi. Kas lieka ? Niekas tik Kazlekas. Tai uz ka tu cia geriau balsuosi ? Ar tiesiog nesiklausysi zmoniu, kurie sako, kad nenori buti treneriais ir kad uz juos nebalsuotum. Uz pirma varianta balsuok, jis vienintelis be kazleko to nesake, tik prasinese kiek jau susikure ekipu ir balsu turi :)

From: pupkiz

This Post:
00
199901.150 in reply to 199901.148
Date: 11/5/2011 10:48:37 AM
Overall Posts Rated:
182182
O kodel tu ta kazleka taip nurasai neuprantu, paziurek i jo komandos istorija, kiekviena sezona kyla aukstyn...patirties turi nemaziau uz ka kita buzzeryje.
Aisku galima padvejoti del laiko paaukojimo vardan U-21, bet kad kai kas kitas sako kad negailes to laiko, tai tik ir buna pasakymo formoj, zodziu melagiu krastas cia ir tiek :) kiek iseis tiek padabosim visi ta kazleka :)

Advertisement