Csak most olvastam ezt a hozzászólást, így most reagálok rá. Értem amit mondasz, csak az a baj, hoyg ez egy játék, nem a valóság, és nekünk játékosoknak egyértelmű visszajelzéseket kell kapnunk arról, hogy amit cisnálunk jó e vagy rossz és milyen mértékben, erre való az értékelés.
A valóságban egy vereség okait lehet keresni az aznapi romlott ebédben, xy játékos válásában, a rossz bírói döntésekben stb.
Ez itt hiányzik, így ha kikapsz, akkor ennek okait az értékelésben keresed, de ha ez nem ad valós képet, akkor joggal lehetsz mérges.
Miért szedtem pl ugyanannyi lepattanót mint az ellenfél, mikor 2 szinttel gyengébb volt a lepattanózásom? A hazai pálya miatt? A ts előny miatt? A random miatt? Hozzáállás különbség miatt? Ezek valamilyen kombinációja miatt? Vagy teljesen más okból? Így lutri az egész.
Ha például tudom, hogy hazai pályán normálozva átlagos ts-el 8-as lepattanózást tudok, akkor tudom, hogy mihez viszonyítsak. De ha ezek nem jelennek meg az értékelésben, akkor nem fogom tudni, hogy egyszer 6-os pattanóval miért szedek többet mint az erősebb ellenfél, egyszer pedig miért kevesebbet.
Nah két tétel között úgy látszik sok időm volt