Nonii pool hooaega on läbi. Mis tunded manageridel on? Kes on rahul, kes on tige? Kas hooaja plaanid on täitunud/õigustanud ennast?
Isiklikult olen rahul, kuigi tiba kahju on kaotusest TTÜ-le. Eelmise kõrgliiga hooaja võidud on juba ületatud:) Selle hooaja mängude loos pole olnud väga soodus, kuid äkki muutub lucki jumal soosivaks karika hilisemates voorudes.
Natuke rohkem elu foorumis ei teeks paha. Hooaja lõpus plaanin jällegi teha väikse drafti uuringu, niiet palun ärge saatke oma 18 aastaseid liialt varakult pensionile. Enda eelmise hooaja draftimees on kenasti arenenud. Skillipunne on juba 61, seega iga nädal on midagi poppinud. Kahjuks tänu sellele on unarusse jäänud eelmise hooajal draftitud tulevikulootus. Kindlasti on suurerahatreeneriostjateltankivatelmeestel veelgi paremad tulemused.
Liigat silmas pidades on suurimaks "ostlejaks" olnud siniselt poolt Rip City Blazers, kes tõstnud oma palkasid hooaja algusega võrreldes 222k võrra, suurim palga "väljutaja" on olnud alles paar monstrumit müünud Tegris -206k. Punasel poolel vastavalt BC Rightstar 127k ja BC Zapiivo -107k. Poolte palgafondid üleüldiselt on jäänud enam vähem samaks. Sinisel poolel 4,85mil (tõus 37k), punasel 4,9mil (langus 27k).
Karikas jätkavad veel kõrgliigast 12 mansat, teisest liigast 18 satsi (II.1 - 5, II.2 - 2, II.3 - 6, II.4 - 5).
Hooaja eesmärk on endine, lisaks olen endale teinud väikeseid lisaeesmärke, mille täitumisel olen rõõmsam, kui muidu:) Pange ässalt.