MaaYuuu tebrikler lige yeni yükselmiş bir takım olarak kupa-lig maratonunu iyi götürüyorsun, başarılarının devamını dilerim "benim maçlarım hariç " :)
Oklahama sende haklısın biryerde ama aldığım oyuncu iyi ve piyasaya göre gayet ucuzdu. Ayrıca ekonomi anlamında sıkıntımız yok artık 800 bini geçicez bu hafta. Kârda elde ediyorum sürekli. En kötü drafta çok yatırım yapıyorum biraz kısarım, kârım devam eder. Birde lig de bu sene kayıp sezon geçirirken kupada gittiği yere kadar gitmeye çalışıyorum. Biraz fantezi transfer yapsamda birşey olmaz.
Kupada iyi taktik ve yeni transfer katkılarıyla turu geçtik. Gayet mutluyuz. Pivot transferininde takımı birkaç seviye yükselttiğini düşünüyorum. Yedek pivotum çok düşük performans veriyordu, şimdi as pivotum yedeğe geçti yeni transfer as takıma. Yedekten gelen pivotumun performansıda bu maç ortada. Bu maç özelinde birçok şey iyi gitti. Umarım bunu devam ettiririz.
Eğer iyi kura ve ev sahipliği gelirse yine turu kovalayacağız. Hayırlısı, herkese başarılar.
Ek olarak: Picard ın sakatlığı ciddi değil. Ve kuramız güzel oldu. MaaYuuu seninde şansın var, başarılar sanada.
Last edited by Kastamonulu at 3/15/2012 3:35:01 PM