OlimpijaDosta je promena bilo u ljubljanskom velikanu, ostaje da se vidi kakvi će biti rezultati. Po meni, Olimpija bi trebala da pruži što više šansi svojim omladincima, jer uvek imali kvalitetne klince. Verujem da će se boriti za opstanak, no videćemo.
Za fantazi: Brandon Jefferson je igrač koji će imati dosta toga da pokaže ove sezone, te je cena od 37 vrvtn dosta ispod njegovih mogućnosti. Pod košem su iskusni Bubnić i Milošević, do bi Jankovića (prošle sezone u Megi), mogao da donese neke indekse, ali je po meni rizičan izbor. Tu je i Hrovat, ovo bi mogla da bude sezona njegove pune afirmacije ili ostanak na nekom abaligaškom proseku. Mirko Mulalić, bivši igrač Krke, je neko ko vredi više od 20 kredita. Videćemo kako će se snaći.
ZadarJoš jedan sastav gde je bilo dosta promena, najznačajnija na klupi - umesto sjajnog Nazora, tu je sada Matulović. Nema sumnje da će Zadar još čekati na povratak starog sjaja, ali daleko od toga da neće biti dobre košarke ove sezone.
Za fantazi: Nekoliko zanimljivih igrača za vaš fantazi tim. Tu je Jakov Vladović, iskusni plej, koji će sigurno imati dosta uticaja na igru Zadrana. Zatim, Barać, momak koji bi morao da preuzme dosta toga na sebe i povede Zadar ka opstanku. MArinković vredi 26 kredita - od njega očekujem značajno veću minutažu i mnogo više indeksa nego prethodne sezone. I za kraj, jedan omladinac - 19ogodišnji Lovro Mazalin, velika nada hrvatske košarke. Obratite pažnju na njega.
Ekipe
Mornara i Karpoš Sokoli nisam imao prilike da gledam u prethodnim sezonama, te ne bi bilo korektno da ostavljam neki konkretan komentar. U obe ekipe ima dosta dobrih igrača, ima po nekoliko amerikanaca ali i kvalitentnih internacionalaca iz regiona. Bilo bi lepo da nam neko ko poznaje situaciju bolje od mene da neki savet ili informaciju koja može da pomogne.
Toliko od mene za početak
Last edited by Zvone Kralj at 9/27/2016 10:25:30 AM