Mojega dela pomoci je bilo kar nekaj:
-prejsnjo sezono sem spremljal reprezentante reprezentanc, s katerimi smo igrali, ki so bili na trgu, naredil tabelo v Excelu ter jo poslal selektorju
-ko se je odlocil, kateri igralci bodo v reprezentanci, sem vsem lastnikom poslal "propagandna sporocila" (lahko potrdi koperbox). Napisal sem nekaj v tem stilu, da imajo cast in obveznost, da je njihov igralec v reprezentanci ter jih prosil, naj se dogovorijo s selektorjem glede treniranja ter naj pazijo na pripravljenost. Poslal sem vsem, tujcem sem poslal v anglescini oz. za enega sem se potrudil v italijanscini, ker mu je precej sepala anglescina (najbrz lahko on isto rece za mojo italijanscino
)
Tudi sicer sem sodeloval na privat forumu, na navadnem. S takticnega vidika reprezentanci kaj veliko ne pripomorem, ker sem cisto povprecen manager, zato se v takticne debate in trening plane nisem vtikal, ker pa sem imel dosti casa in sem si zelel biti zraven sem vse z veseljem naredil.
Z vso potrebno samokriticnostjo si upam trditi, da je imel brancin z moje strani dovolj pomoci, ce bi pa se kaj rabil, bi pa lahko vprasal.
LP, Pero!:)
Last edited by Nowitzki at 6/11/2015 3:20:30 AM