Nije moj plan da ispadnem, nego prosto nemam dovoljno kvalitetan tim da opstanem. Možda sam mogao da ne prodajem ove matore igrače pred plej of, ali to bi samo produžilo agoniju, pa bi sledeće sezone imao još slabiju ekipu uz realnu mogućnost da prvi igrač koji umre od starosti u bb zajednici bude moj.
MADZZ nikako ne možemo da budemo u istom položaju, jer ti imaš halu od 23000, a ja 12000. To je pri optimalnoj ceni karata čistih 100 000 $ po utakmici. Pa sad zamisli da sam umesto pleja i krila od 20000 na tim pozicijama imao igrače kojima je plata 70000. Verujem da bih sa pivopijom i slobodom jurio jedno od prva dva mesta u grupi.
Paparesta, znam da nisi kalkulisao, niti se čuvao (hvala), prosto Lubenin je posle katastrofalnog starta ušao u odličnu seriju i zasluženo izborio 5 mesto. Meni ostaje da se tešim sa dve pirove pobede u direktnim duelima.
Cone, nisam siguran da si uzeo u obzir sve varijable prilikom računice. Naravno da je bolje i zanimljivije takmičiti se u drugoj ligi nego trećoj, i naravno da su ovde mnogo veći prihodi, ali brate veći su i rashodi. Ja sa timom od 300 000 se u drugoj borim za opstanak, a za 220 000 mogu da napravim ekipu koja osvaja većinu trećih liga. Plus 500 000 nagrada za ponovni plasman u 2. ligu, plus opušteni trening nekog talentovanog juniora, a uzmi u obzir ono najvažnije da ja tek treba da proširim dvoranu po drugoligaškim standardima.
Sve u svemu, nije toliko loše da se vratim u 3. ligu, bar dok ne proširim dvoranu na 15000(12500+2500). A tamo mi ova krava muzara od centra (Adamoli) preskupa za održavanje pa ga sutra stavljam na transfer listu i to za 1 $. Upoznati se sa njegovim kvalitetima, pa ako želite uzmite ga.
U zdravlje i srećno.