Την καλησπέρα μου σε όλους και από εμένα, που δεν συνηθίζω να γράφω στα φόρουμ, αλλά ήθελα να απαντήσω στην απορία του φίλου και στυλοβάτη του φόρουμ του ομίλου, τον Chris79, σχετικά με την ομάδα μου.
Καταρχάς συγχαρητήρια στις ομάδες SpaceX και NikMich που πάνε τελικό. Και ειδικά συγχαρητήρια στην P.A.iliero για την παραμονή μετά τον δεύτερο μεταξύ μας αγώνα και την καταπληκτική 4η περίοδο που είχαν και την επακόλουθη νίκη τους που πραγματικά με ξάφνιασε, αν και έχω ζήσει αμέτρητες ανατροπές στα χρόνια που ασχολούμαι με το παιχνίδι.
Στην φετινή σεζόν από ένα σημείο και μετά φάνηκε ότι η ομάδα μου δεν θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλύτερο από το να έχει απλώς μια παρουσία στα πλεϊ οφ και γιαυτό πουλήσαμε παιχνίδια με στόχο να βρεθούμε στα πλεϊ αουτ και από εκεί στην έξοδο από την τρίτη κατηγορία, για οικονομικούς λόγους. Θέλαμε βέβαια την νίκη στο δεύτερο αγώνα των πλεϊ αουτ για τα έσοδα που θα είχαμε από το μπρεϊκ, αλλά ο αλγόριθμος του παιχνιδιού είχε άλλα σχέδια...
Να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες των τελικών και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.