... ko ne plati kurvu, platit ce likara ... eeeeeeeeeeeee tako i ja ... kocka je pala na cekanje i cekanje i cekanje i onda sam sam sebe naguzio i to bez vazelina, onako na suho ... da da ... pad forme igraca, je naravno posljedica kratke klupe, koju san namjerno oslabio u pocetku sezone, a sve u cilju pribavljanja financijskih sredstava, za nekog jakog i gotovog igrca, ali nisan nasa sta san trazio i srusio mi se cili svit ... tako da san sad odabra novu taktiku, naime kupio san mladog , 18 god, islanđanina, za vrtoglavih 1,8 miliona ... i od njega mislin napravit reprezentativca drzave za sezonu - dvi, a shodno tome i igraca oko kojega ce sve vrtit ...
... danas nova utakmica, opet zajeb .... i ja i siga u velikin govnima, jer se odavna nismo sastali sa pobjedon, ali ipak spreman nova takticka i malo riskantna rjesenja, pa ce mo vidit di ce me to odnit, jer nemogu ja mirno spavat ... sinjski labaratorij radi dan-noc na otkrivanju nove superrevolucionarne taktike za novu sezonu ... al cujte jos san u igri, a ocu li bit i dalje saznajte poslije 19.30 ... moran dobit ove tri do kraja i uz neke ocekivane rezultate protivnika, unutra san ... ali planovi su jedno, a moja forma nesto sasvim drugo ....
... eto ga na svitu moj ... gustajte dok mozete, pobijeđivajte me, pumpajte kos razliku, izivljavajte se ... jer kako je reka Rade Koncar prije streljanja " kukavice pucajte u prsa, milost ne trazim, niti bih vam je dao " ...
... toliko za sad ... zdravi i veseli bili ...