Ισα ισα για αθλητικα προσοντα ο Γκαλης ειναι χρονια μπροστα. Μην ξεχνατε οτι επαιζε στην Ελλαδιτσα και απεκτησε τα αθλητικα προσοντα που απεκτησε απο ΜΟΝΟΣ του. Γιατι καθοταν δυο ωρες μετα την προπονηση και εκανε βαρη κι ανεβοκατεβαινε τα σκαλια του Παλε με βαρακια στα ποδια. Και μου μιλατε για Ντιρκ και Γκασολ που πανε στο NBA και τους ταραζουν στα βαρη, στα συμπληρωματα διατροφης, σε νομιμη ντοπα, εχουν ολοκληρο team που τους προπονει ατομικα και γινονται θηρια αμεσα. Ενταξει, κι εγω αν παω να παιξω ενα χρονο στο NBA, σε εναν χρονο το μπρατσο μου θα ειναι 3πλασιο, θα εχω κανει πλαταρες και παει λεγοντας.
Ρε συ Θανο,οτι κανουν στον Γκασολ και στον Νοβιτσκι,τα κανουν και σ'ολους τους υπολοιπους..Οτι παιρνει ο ενας παιρνει κι ο αλλος...Αρα ειναι σε ιδια βαση...
Ο Γκαλης δεν επαιξε απεναντι σε αντιπαλους που ειχαν ομαδες ολοκληρες απο πανω τους και παιρναν χαπια,επαιξε με αλλους που κι αυτοι τρεχαν τα σκαλια με βαρακια...
Ναι,ο Γκαλης τωρα θα ταν γατακι οσον αφορα την δυναμη του ή την ταχυτητα του...Ο Γκασολ στα χρονια του Γκαλη θα μοιαζε Σακιλ..Το θεμα ειναι οτι συγκρινουμε τον καθενα με την εποχη του..
Αυτο,γινεται μονο στις ταινιες:
(http://www.youtube.com/watch?v=bu00RiPjaa4)
I want what all men want...I just want it more.