Selamlar herkese...
Haftaya güzel başladık... Ligimin önemli takımlarından Velioğlu Koleji' ni ÇZ çıkarak da olsa deplasmanda yenmeyi başardım. En önemli rakibim FC Talas da çok güçlü bir rakip olan Milkshake 'i az daha yeniyordu. Doğrusu çok önemli bir galibiyet almış olacaktı ama son anlarda da olsa milkshake ağırlığını koymayı başardı ve benim açımdan iyi bir galibiyet almış oldu. Şimdi 2 hafta önce kaybettiğim derons maçına daha çok yanıyordum. FC TALAs ile aramda 2 galibiyetlik bir fark olacaktı o maçı almış olsam. Zaten bu haftadan itibaren rahat kazanılacak maç kalmadı. Hemen her takım önemli transferler yaptı. Güç Farkları çok azaldı takımlar arasında. Bense şimdi karşı tarafın lideri Milkshake ile karşılaşacağım. Oldukça zorlu bir maç ve muhtemelen kaybedeceğim. Ancak eskaza kazanırsam p.off yolunda ciddi bir avantajım olacak. Form durumlarını yükseltmeye başladım takımımın ama hala 2 oyuncunun formu düşük düzeyde. Kadroyu da 8 kişiye indirdik kondüsyon sorununa neden olmaz umarım bu durum.
Edirne yine heyecanlı bir maça imza attı. Her nekadar kendisi takıma taktik veremese de az daha kazanıyordu. Son çeyrek performansı gayet iyiydi. Uzatmalar da heyecanlı geçti.
Haftanın maçı olan Orlando-F.Kahve maçı da oldukça çekişmeli geçmiş. İlk çeyrekte ağırlığını koyan Orlando bunu 2. çeyreğe de taşımış ve ilk yarıyı önemli bir fakla kapatmış. F.Kahve' nin 2. yarı performansı ise maçı döndürmeye yetmemiş. Orlando' nun yeni pivotu takıma uyum sağlamış görünüyor. Aldığı 19 ribound dikkat çekici. Lamagna ve diğer oyuncuların performansı zaten biliniyor. Finale adım adım gidiyor Orlando... F.Kahve bence savunma konusunda yanlış yapıyor ama tabii ki takımını en iyi kendisi bilir. Ben nacizane bir tavsiyede bulunacak olursam eğer adam adamayı öneririm.
Bereke BT çıkışını sürdürüyor. Zorluk derecesi yüksek maçlarda ne yapacağını ben de merak ediyorum.
Yeni yapılanan XIstanbul Mke' ye direnememiş. Aynı durum S.Real içinde geçerli. Ben özellikle S.Real' ın oyuna biraz asılmasını diliyorum.
Bu hafta sonu benden bu kadar...