Αγαπητέ Στέλιο, επίτρεψε με να διαφωνήσω με το σχόλιο και την τακτική "ίσων αποστάσεων" που νομίζεις ότι ακολουθείς, αλλά τελικά δεν το κάνεις. Κάθεσαι και μιλάς με τον Αλέξανδρο λέγοντας του ότι "έκανες το δείνα, έκανες το άλλο κτλ", χωρίς να σχολίαζεις επί του πρακτέου το γεγονός ότι στήθηκε παιχνίδι και δηλώσεις του τύπου "έχει πλάκα να καθορίζω ποιοί θα πέφτουν και αφού μπορώ γιατί να μην το κάνω". Στην τελική απευθύνεσαι στον Αλέξανδρο με ποιόν σκοπό; Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Συγγνώμη αλλά είναι πολύ unfair.
Πίστεψε με, είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΟ. Ο Αλέξανδρος προς τιμήν του ήταν εξαιρετικά ήπιος με κάτι που ο καθείς δεν θα ήταν. Δεν υπάρχει καμιά, μα καμιά λογική να προβαίνεις σε συγκρίσεις των ομάδων σας, όταν το πρόβλημα του δεν είσαι εσύ, αλλά ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, που του έφαγε την 6η θέση. Επειδή εμμέσως έκρινες και εμένα μέσα στον ορυμαγδό αυτόν, θα σου πω το εξής. Αν εσύ θες όλα να τα βλέπεις ρομαντικά, όμορφα και γλυκά, πίστεψε με δεν είναι έτσι. Έχω μια άποψη ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Δεν είδα κανέναν να μου απαντήσει στο ερώτημα γιατί μεγάλες ομάδες της Α1, τόσο τώρα, όσο και στο παρελθόν άφησαν το παιχνίδι. Να ξαναθυμηθούμε λοιπόν.
ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ARISEMPIRE, ARIVATANOKOUTSOGERAKAS, MARTIOU UTD, PANATHINAIKOS1908, HYPERSONIC DRAGONS και τόσοι άλλοι παράτησαν μάλλον από τύχη ή επειδή φοβήθηκαν υπερβολικά ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν ποτέ πρωτάθλημα, επειδή υπάρχει καλύτερος χρήστης. Δεν με πείθεις και αν ρωτήσεις κάποιους από αυτούς, θα σου πουν ότι κάτι συνέβη και ξενέρωσαν. Πολύ πιθανόν να σου πουν αυτό που σου λέω εγώ.
Παίζω 22 σεζόν το παιχνίδι και έχω ακούσει χιλιάδες παράπονα για κλίκες κτλ. Όλοι τρελάθηκαν; Δεν νομίζω. Πες οτι εγώ, ο Μήτσος, ο villagkouras και 2-3 άλλοι είμαστε γραφικοί, πράγμα που δεν ισχύει, αλλά λέμε τώρα. Τόσοι άλλοι που έκαναν σχόλια στο παρελθόν ή παράτησαν το παιχνίδι με υπονοούμενα ήταν τρελοί; Διότι από τις ομάδες που σου παρέθεσα πιο πάνω ΟΛΕΣ είχαν, όλως τυχαίως μάλλον, πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και κάποια στιγμή διεκδικούσαν ή θα μπορούσαν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα.
Θα σε παρακαλούσα, επειδή σε θεωρώ από τα καλύτερα παιδιά του παιχνιδιού, να μην είσαι τόσο απονήρευτος ή να μην το παίζεις έτσι. Ο κόσμος δεν είναι, δυστυχώς, αγγελικά πλασμένος και πάντα ακόμα και σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι ορισμένοι θα προσπαθούν να ρίξουν τους άλλους, παίζοντας το έξυπνοι, ενώ οι άλλοι είναι ζωύφια, κάνοντας τέτοιες "εξυπνάδες". Δεν είμαστε χαζοί, ούτε μπορούν κάποιοι να μας θεωρήσουν χαζούς υποτιμώντας ξεκάθαρα τη νοημοσύνη μας.
Το ρεζουμε λοιπόν, όπως λες και εσύ, είναι το εξής. Οι 2 αυτοί χρήστες εξέθεσαν το παιχνίδι, κορόΐδεψαν εμφανώς τον Αλέξανδρο, που είναι, όπως έχω καταλάβει πολύ εντάξει, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μέσα στο παιχνίδι. Όσο για το επιχείρημα "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό τόσα χρόνια ή δεν θα ξανακάνει", επίτρεψε μου να το χαρακτηρίσω αφελές. Και οι πλούσιοι δίνουν δωρεές δισεκατομμυρίων, αλλά το κάνουν για να έχουν φοροαπαλλαγές ή για να κρύβουν παράνομα εισοδήματα. Θα ήθελα απλά να μου πεις ποιό πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο τους έργο για να τους προσκυνήσουμε κιόλας. Λυπάμαι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι στην Α1 έχετε μοιρολατρικά δεχθεί ορισμένες τακτικές που σας αδικούν και συνεχίζετε να το παίζετε αδιάφοροι.
Υ.Γ. Θα ήθελα να δω τί θα έλεγες αν εσύ ήσουν στη θέση του Αλέξανδρου. Θα με ενδιέφερε να δω την αντίδρασή σου.
Υ.Γ. Αλέξανδρε, η κοινότητα είναι υπέρ σου και το ξέρεις. Κατ' εμέ οι 2 συνάδελφοι σου είναι έκθετοι, διότι καταχράστηκαν ξανά το κομμάτι εκείνο που είναι το σημαντικότερο του παιχνιδιού. Την εμπιστοσύνη και το ευ αγωνίζεσθαι. Μη μασάς, διότι είμαι σίγουρος ότι βλέποντας την κατακραυγή θα αναγκαστούν από μόνοι τους κάποια στιγμή να πάρουν το δρόμο που τους αξίζει. Της εξόδου από το παιχνίδι δηλαδή. Η κοινότητα απλά έχει αηδιάσει και με το ύφος που χρησιμοποιούν μάλλον γίνονται περισσότερο προκλητικοί στα μάτια μας.
Last edited by epanastatis79 at 1/7/2015 3:54:18 AM