Omasio si njihovo zalaganje, ali dobro, ko ne bi stavio normal. Postoje dva konacna ishoda za nas u ovom takmicenju: Francuzi trebaju da pobede Italijane, mi Ruse i otisli smo u polufinale. U bilo kom drugom slucaju zavrsavamo takmicenje kao treci u grupi.
Tako je. Mada, pre bih rekao da su oni omasili zalaganje :) Neshvatljivo, po meni.
Na nasu zalost, Litvanci su izgubili od Italijana i time su i nase sanse za medalju drasticno smanjene. Sada su gotovo nepostojece. Vodili su Litvanci prvo poluvreme i do pola trece cetvrtine, ali nisu izdrzali... Neshvatljivo mi je da slabije ekipe, kada nemaju sta da izgube, ne koriste GDP. Da je Litvanac odigrao neku alternativnu taktiku pa da se covek nadao da ce Italija gadjati LI i da racuna da ce vece zalaganje i promasen gdp biti dosta pa i da razumem to negadjanje. Ili da je gadjao pa promasio oba, ne bih nista rekao, jer ne postoji covek koji nije promasio GDP. Ovo kako je odigrao je smesno. Mi smo dobili Italijane uz vece zalaganje, pogodjen GDP, njihov promasen i plus im povredili onu azdaju pod kosem. Sa druge strane smo igrali egal sa Litvancima i dobili na jednu loptu pa mozemo reci da smo jednakog kvaliteta. Zar je moguce da Litvanac nije razmisljao da mu treba nesto osim veceg zalaganja za pobedu nad Italijom?!
Sada se nadamo da ce Francuzi da dobiju Italiju, sto nije vrlo verovatno. Medjutim, isto tako Francuzi ne smeju da puste i dobiju zvezdicu. Oni ce sigurno uci u utakmicu sa TIE, ali sam uveren da ce pokusati da dobiju.
Mi smo pobedili Fince i uradili sve sto je u nasoj moci. Na nesrecu, nijedan rezultat izmedju ostalih ekipa nam nije isao na ruku, pa ni ovo manje zalaganje Rusa protiv FR.
Last edited by Lale at 4/13/2015 7:36:09 PM